Cum a mers Mirela Vaida la vot, cu cei trei copii şi soţul. Au preferat metroul, nu maşina personală

28 septembrie, 2020
5 mirela vaida are 3 copii 2 jpg jpeg

Surprinzător, nu? Mirela Vaida a mers cu toată familia la vot, în ziua de 27 septembrie. Nu a lăsat niciun membru al familiei acasă, nici măcar pe mezin. Au preferat să se deplaseze cu metroul, nu cu maşina personală. 

Pe Mirela Vaida o vedem de luni până vineri la Antena 1, de la 17.00 la 19.00, la "Acces Direct". Are un program destul de încărcat, când nu apare la TV se concentrează pe cariera sa artistcă, mai merge la teatru, sau se dedică vieţii personale. Are trei copii şi un soţ de care este tare mândră, şi-a format familia pe care şi-o dorea chiar din copilărie. 

Iată că vedeta este foarte activă chiar şi în weekend, chiar dacă are 3 copii, aceasta a mers la vot. În ziua de 27 semptembrie, Mirela Vaida a mers să voteze. Ea şi soţul nu şi-au lăsat copiii acasă, i-au luat cu ei, la secţia de votare. Cei cinci membri au familiei nu au mers cu maşina, au preferat să ia metroul. 

Mirela Vaida a postat în mediul online mai multe imagini, dar şi un mesaj: "Ne-am organizat mai greu azi, dar totuşi am ajuns la vot, în Drumul Taberei! Ocazie cu care am şi “inaugurat” nouă linie de metrou!! Spre marea bucurie a copiilor!! Şi a noastră!! 🎉🤗", a declarat vedeta.

Priviţi în galeria foto cum şi-a făcut Mirela Vaida apariţia la metroul din Bucureşti alături de toată familia. 

Fanii au reacţionat după ce au văzut imaginile: "Voi cu mască, dar copiii? Am mai văzut părinţi care fac asta... eu nu pot înţelege! (...) Nu înţeleg de ce a trebuit să meargă cu toţii copii la vot. Au zis să respectăm distanţa"

6 mirela vaida si copiii 3 jpg jpeg

Cum arată casa în care locuieşte Mirela Vaida. Este loc pentru ea, pentru soţ, pentru cei trei copii ai lor, dar şi pentru soacra vedetei

Are trei copii şi e nevoie de spaţiu. Mirela Vaida, soţul, copiii şi soacra locuiesc într-o casă mare, în apropiere de Bucureşti. Au avut nevoie de spaţiu, dar şi de aer, aşa că acum stau lângă pădure. În mai 2019, Mirela Vaida a anunţat că s-a mutat în casă nouă. Vedeta şi soţul au decis să stea la casă. Au trei copii aşa că era nevoie de multe dormitoare, de mult spaţiu pentru o familie aşa de mare:

"Casă mare, 5 camere, spaţioasă, luminoasă, teren muult, să alerge iezii, manzii şi copiii.. Pădurea e imediat lângă noi, adică ne pică în curte, vedem căprioarele dimineaţă şi porcii mistreţi. Mai vedem şi serpisori, fluturaşi şi albine, că deh.. am vrut lângă pădure…E o linişte totală.. dar şi prea multă linişte dăunează că eu sunt bolnavă dacă nu mă aud şi… mă cam aud!! Îmi zic vecinii că, de când m-am mutat, le-am distrus ecosistemul şi liniştea.. Pădurea are ecou şi propagă sunetul vocii mele în tot cartierul.. Pff!! defect profesional, ce să-i faci.. ştie toată lumea  când mâncăm, ce mâncăm, când face Carla pipi, când s-a lovit Vladimir, când urlă Tudor de foame… suntem prezenţi în viaţa vecinilor, volens-nolens..", scria pe blogul său vedeta.

4 mirela vaida are 3 copii 1 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg