Cum a slăbit Ela Crăciun. Regula pe care o aplică de sărbători

29 noiembrie, 2022
ela craciun sarbatori jpg

A pierdut câteva kilograme bune și întâmpină sărbătorile într-o formă fizică de invidiat. Deși este o  împătimită a dulciurilor, Ela Crăciun mai are foarte puțin până va reveni la silueta de dinainte de cele trei sarcini. Secretul ei?  

,,Eu am slăbit în momentul în care am început să mă detașez și să nu îmi mai doresc cu ardoare să slăbesc, pentru că deși ajunsesem într-o fază în care țineam o dietă vreo 2-3 zile, vedeam că nu merge și cu toate că eram conștientă că era prea devreme pentru a trage concluziile, invariabil ajungeam să fiu dezamăgită. Asta pentru că aveam niște așteptări foarte mari și nerealiste. Mă așteptam ca prin dietă să slăbesc în 3 zile probabil 5 kilograme. În momentul în care mi-am spus ,,Gata cu dietele, m-am săturat de diete!”, am început să slăbesc. Mie îmi plac foarte mult prăjiturile și am continuat să le mănânc, însă cu măsură, nu cum le consumam înainte”, spune Ela Crăciun.

Ce ar trebui să facem însă pentru a ne bucura de magia sărbătorilor și de timpul petrecut în compania celor dragi, fără a ignora tradiția meselor de Crăciun, aflăm de la celebra mămică pentru care nicio misiune nu este imposibilă.

,, În zilele de Crăciun eu îmi retrăiesc copilăria și atunci de ce să schimbăm o tradiție când putem să ne bucurăm prin toți porii de ea, de zilele libere, de zilele pe care le petrecem cu familia, de sarmale, cârnați, caltaboș și toate cele?! Evident între a ne bucura de o sărbătoare creștină și a o confunda cu excesele alimentare este o diferență. Sfatul meu însă este să nu încercați să mai slăbiți de sărbători, pentru că nu o sa vă iasă. Ne setăm niște așteptări complet nerealiste. Te duci în vizită, pui masa de Crăciun, nu poți sta să îți numeri caloriile și spune că tu nu mănânci cozonac. Lăsați lucrurile acestea pentru după sărbători. Mi se pare că este mult mai important să îi dai creierului o satisfacție ca cea a timpului de calitate petrecut în familie, tradiție, sărbătoare și să îți încarci bateriile în felul acesta cu momente frumoase, nu să te stresezi și să te învinovățești din cauza dietei. Am renunțat de mult să țin diete în preajma sărbătorilor. În același timp sunt și atentă la ce pun în farfurie. Îmi dau voie să mă bucur la o felie de cozonac, însă nu o să mănânc întreg cozonacul. Mă bucur și de sarmale, însă nu o să mănânc la aceeași masă și sarmale, și salată de boeuf și cozonac și mai toate cele. Eu mai țin cont de încă un lucru, ca într-o farfurie să am proteină, fibre și carbohidrați. Atunci dacă eu vreau să mănânc o felie de cozonac sau o felie de tort, considerăm aceasta ca fiind porția de carbohidrați și nu mai mănânc sarmalele cu pâine sau cu mămăligă ”, a mai spus Ela Crăciun.

Ca în fiecare an, sărbătorile de iarnă o vor surprinde pe Ela Crăciun înconjurată de cei dragi, de această dată mult mai încrezătoare în propriile-i forțe și fericită că a descoperit secretul unor ,,Mese fără griji” și al unei siluete pe cinste.Recente pe Ok! Magazine

Phytoviron 1 jpg
Mireasa 17 jpg
Soția lui Flick1 jpg
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
madonna Foto  Getty Images Hello! webp
Carlos Slim Helu isi vinde proprietatea din New York   profimedia 0751129206 jpg
5 monica lewinsky 2 jpg jpeg
FotoJetDelia și Raluka jpg
avanpremiera romina (13) jpeg
Jennifer Garner, Getty (4) jpg
Georgina Rodriguez la Joy Awards in Riad, Arabia Saudita   Instagram (2) jpg
cub carmen brumă png
Sursa de imagine Dmitri Gromov Shutterstock com jpg
Ai răcit și vrei să    PNG
Jennifer Lopez la premiera filmului Shotgun Wedding, Profimedia (4) jpg
Colaj Diana Kim Kardashian jpg
Salma Hayek jpg
Cover Photo De ce sa consumi produse lactate bio Iata care sunt cele mai importante beneficii (2) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}