Cum a slăbit Ela Crăciun. Regula pe care o aplică de sărbători

29 noiembrie, 2022
ela craciun sarbatori jpg

A pierdut câteva kilograme bune și întâmpină sărbătorile într-o formă fizică de invidiat. Deși este o  împătimită a dulciurilor, Ela Crăciun mai are foarte puțin până va reveni la silueta de dinainte de cele trei sarcini. Secretul ei?  

,,Eu am slăbit în momentul în care am început să mă detașez și să nu îmi mai doresc cu ardoare să slăbesc, pentru că deși ajunsesem într-o fază în care țineam o dietă vreo 2-3 zile, vedeam că nu merge și cu toate că eram conștientă că era prea devreme pentru a trage concluziile, invariabil ajungeam să fiu dezamăgită. Asta pentru că aveam niște așteptări foarte mari și nerealiste. Mă așteptam ca prin dietă să slăbesc în 3 zile probabil 5 kilograme. În momentul în care mi-am spus ,,Gata cu dietele, m-am săturat de diete!”, am început să slăbesc. Mie îmi plac foarte mult prăjiturile și am continuat să le mănânc, însă cu măsură, nu cum le consumam înainte”, spune Ela Crăciun.

Ce ar trebui să facem însă pentru a ne bucura de magia sărbătorilor și de timpul petrecut în compania celor dragi, fără a ignora tradiția meselor de Crăciun, aflăm de la celebra mămică pentru care nicio misiune nu este imposibilă.

,, În zilele de Crăciun eu îmi retrăiesc copilăria și atunci de ce să schimbăm o tradiție când putem să ne bucurăm prin toți porii de ea, de zilele libere, de zilele pe care le petrecem cu familia, de sarmale, cârnați, caltaboș și toate cele?! Evident între a ne bucura de o sărbătoare creștină și a o confunda cu excesele alimentare este o diferență. Sfatul meu însă este să nu încercați să mai slăbiți de sărbători, pentru că nu o sa vă iasă. Ne setăm niște așteptări complet nerealiste. Te duci în vizită, pui masa de Crăciun, nu poți sta să îți numeri caloriile și spune că tu nu mănânci cozonac. Lăsați lucrurile acestea pentru după sărbători. Mi se pare că este mult mai important să îi dai creierului o satisfacție ca cea a timpului de calitate petrecut în familie, tradiție, sărbătoare și să îți încarci bateriile în felul acesta cu momente frumoase, nu să te stresezi și să te învinovățești din cauza dietei. Am renunțat de mult să țin diete în preajma sărbătorilor. În același timp sunt și atentă la ce pun în farfurie. Îmi dau voie să mă bucur la o felie de cozonac, însă nu o să mănânc întreg cozonacul. Mă bucur și de sarmale, însă nu o să mănânc la aceeași masă și sarmale, și salată de boeuf și cozonac și mai toate cele. Eu mai țin cont de încă un lucru, ca într-o farfurie să am proteină, fibre și carbohidrați. Atunci dacă eu vreau să mănânc o felie de cozonac sau o felie de tort, considerăm aceasta ca fiind porția de carbohidrați și nu mai mănânc sarmalele cu pâine sau cu mămăligă ”, a mai spus Ela Crăciun.

Ca în fiecare an, sărbătorile de iarnă o vor surprinde pe Ela Crăciun înconjurată de cei dragi, de această dată mult mai încrezătoare în propriile-i forțe și fericită că a descoperit secretul unor ,,Mese fără griji” și al unei siluete pe cinste.Recente pe Ok! Magazine

Femeie blonda in fata oglinzii JPG
okmagazine ro jpg
Insula de 1 milion Kanal D JPG
Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG