Cum a slăbit Kim Kardashian. Secrete de la nutriţionistul vedetei

29 martie, 2016
457825238 jpeg

Lupta cu kilogramele ├«n plus este la fel de aprig─â ┼či pentru vedete de rang interna┼úional, cum este Kim Kardashian. Nutri┼úionistul ei a dezv─âluit care sunt secretele, care o ajut─â pe vedet─â s─â sl─âbeasc─â.

Kim Kardashian

Kim Kardashian este un fan al celebrei diete Atkins, cu ajutorul c─âreia a sl─âbit ┼či dup─â ce a n─âscut-o pe fiica ei, North. Recent Kim a dezv─âluit c─â p├ón─â acum a reu┼čit s─â sl─âbeasc─â 19 kilograme ┼či c─â mai are de dat jos ├«nc─â 12. ├Äns─â, care este regimul ei alimentar?

Colette Heimowitz, nutri┼úionistul s─âu personal ┼či o specialist─â a dietei Atkins, a dezv─âluit c─â scopul lui Kim este s─â sl─âbeasc─â c├óte un kilogram pe s─âpt─âm├ón─â ┼či din acest motiv, nu dep─â┼če┼čte 1. 800 de calorii consumate pe zi.

În ce constă regimul alimentar

Fiecare mas─â este cuprinde proteine, alimente cu un con┼úinut ridicat de fibre, dar ┼či gr─âsimi s─ân─âtoase, care provin mai ales din ulei de m─âsline ┼či avocado. Ce nu se afl─â ├«n meniul s─âu? Zaharurile, dulciurile, pr─âjiturile, biscui┼úii, f─âina ┼či orezul alb. De asemenea, un aliment preferat este br├ónza, pe care o consum─â zilnic, dar ├«n cantit─â┼úi limitate.

Cite┼čte pe www.clickpentrufemei.ro restul acestui material!Recente pe Ok! Magazine

profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg
roma4 jpg
roc4 jpg