Cum alegi un rucsac în funcție de design

1 octombrie, 2024

Rucsacurile sunt unele dintre cele mai la îndemână accesorii de care, atât femeile, cât și bărbații au nevoie și pe care le folosesc zi de zi și în diverse circumstanțe.

rucsac pentru femei zoria jpg

Tocmai de aceea atunci când vine vorba să alegi un rucsac pentru femei trebuie să iei în considerare mai multe aspecte care țin de design și stil. Acestea țin, atât de felul în care arată rucsacul, cât și de stilul pe care fiecare femeie în parte îl are.

zoria rucsac pentru femei jpg

Și, mai mult decât atât, contează și tendințele actuale și cele viitoare în materie atât de design, cât și de funcționalitate.

Tendințe și idei de design pentru rucsacuri de damă

Haide să descoperim împreună care sunt cele mai noi tendințe în domeniul modei accesoriilor și de ce merită să ai cel puțin un rucsac pe care să îl ai la îndemână atât când mergi la job, ieși în oraș sau călătorești.

1. Personalitatea și estetica rucsacurilor ajută la transpunerea personalității celor care le poartă.

Astfel poți să alegi între diverse culori și stiluri care să se potrivească în anumite perioade ale vieții sau la anumite evenimente. Fie că alegi un stil clasic, minimalist, boho sau modern, pe piață găsești cel puțin un model pentru fiecare.

Culorile și imprimeurile rucsacurilor pot să schimbe un întreg outfit printr-o simplă alăturare. Așa că alege-le în funcție de circumstanțe și vei vedea că pot să îți schimbe chiar și starea de spirit.

2. Materialele din care sunt confecționate rucsacurile sunt și ele definitorii atunci când vine vorba despre durabilitate, pe de o parte, și stil, pe de altă parte.

De exemplu, rucsacurile confecționate din piele sau din imitație de piele se potrivesc cel mai bine în circumstanțe mai sobre precum ținute office, iar cele confecționate din pânză sunt perfecte pentru plimbări prin oraș, în parc sau în vacanțe.

3. Forma și dimensiunea rucsacului sunt din nou două criterii după care să-l alegi în funcție de nevoi.

Cele mai mici și cu formă clasică sunt perfecte pentru plimbările lejere de weekend, pe când cele cu dimensiuni mai mari se potrivesc atunci când pleci în călătorii.

Formele clasice se potrivesc în situații mai formale, alături de culorile uni și mai sobre de cele mai multe ori. Apoi, cele colorate, cu forme asimetrice se potrivesc situațiilor mai puțin convenționale precum festivaluri sau vacanțe.

4. Versatilitatea în design poate să transforme în câteva minute un rucsac în cu totul altul.

Există rucsacuri convertibile care pot fi transformate în genți de mână sau poșete, în funcție de mânerul de care alegi să le ții.

Apoi mai există rucsacuri care vin cu o mulțime de accesorii pe care, odată ce le schimbi, pot să le facă să arate întocmai unui alt accesoriu. Aici vorbim despre curele sau alte accesorii detașabile care pot să ajute rucsacul să îți exprime și mai bine personalitatea.

5. Tendințele sustenabile au ajuns și în domeniul modei, după cum prea bine știm, iar accesoriile nu scapă de acest trend.

Astfel, există o serie de rucsacuri confecționate din materiale sustenabile și reciclabile, eco-friendly. Acestea combină, atât designul modern, pe de o parte, cât și responsabilitatea socială. Iar noi putem doar să ne bucurăm că acest trend câștigă atât mai mult teren pentru a folosi cât mai multe deșeuri reciclabile și pentru a asigura un viitor mai bun pentru urmașii noștri.

La fel și fabricile în care se lucrează la rucsacuri folosesc tot mai multă energie regenerabilă pe lângă materialele prietenoase cu mediul.

6. Există pe piață rucsacuri cu tehnologie integrată cum ar fi porturi USB la care poți să atașezi o baterie externă și să îți încarci oricând telefonul. Au apărut, de asemenea, modele care au încărcătoare solare integrate.

Sunt și rucsacuri care au buzunare securizate antifurt și astfel poți să stai liniștită că ai toate lucrurile importante în siguranță. Există și altele care au un sistem de urmărire cu GPS care nu este la vedere și astfel poți să afli unde este localizat rucsacul în caz de furt.

Rucsacurile au și ele parte de inovații, așa că îți recomandăm să le alegi pe acelea care îți îndeplinesc nevoile în funcție de circumstanțe și să te bucuri de toate avantajele pe care ți le aduc.

Credite foto: unsplash.com



Recente pe Ok! Magazine

okmagazin png
Iată care pot fi top 3 cadouri pentru șeful tău! jpg
Karpathia Horse Show 2024 (19) jpg
implant dentar omniadental jpg
Turbine auto Service Brasov jpg
Nephro (3) jpg
priza incorporabila jpg
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
independenta financiara jpg
prieteni video call pe smartphone jpg
OkMagazine (2) (2) (1) jpg
Pisi jpg
cat costa sa inchiriez o ma ina in bucure ti pentru o saptamana jpg
ZEPv9XZ   Imgur png
featured image jpg
CC Catch jpg
Iuliana Tudor foto PR jpg
Cinci sfaturi utile pentru o călătorie sigură în străinătate jpg