Cum arată și cu ce se ocupă Simona, iubita lui Marian Drăgulescu

11 mai, 2022
Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (9) jpg

După ce au câștigat Jocul pentru comunicare, Vulturii au avut ocazia să vorbească cu persoanele dragi pentru prima oară prin apel video.

Chiar dacă au pierdut Imunitatea de grup, Vulturii au reușit să le ia fața Tigrilor la Jocul pentru comunicare și s-au bucurat la maximum de recompensa primită: primul contact live printr-un apel video cu cei dragi.

„Am emoții!“, a spus gimnastul Marian Drăgulescu înainte de apelul cu iubita lui, Simona, pe care o alintă „Bebița mea“. „Uite ce frumoasă ești tu și ce zdrențăros sunt eu!“, a fost prima reacție a sportivului la vederea partenerei sale pentru prima oară de când se află la „Survivor“.

Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (1) jpg

„Mamă, de când nu te-am văzut! Am mustață, barbă, păr, sunt ca vai de capul meu!“, i-a spus el Simonei, după care i-a prezentat live echipa, precizând că i-a pus pe colegii săi la curent cu povestea lor. „Le-am povestit despre tine, despre căței, pisici, familie, despre tot, tot.“

Finuță, blondă și foarte zâmbitoare, Simona Carmen are un vibe foarte pozitiv și se vede că ține mult la Marian Drăgulescu. De profesie inginer, ea este partenera lui de aproape trei ani încoace și ar putea deveni a treia doamnă Drăgulescu, Marian declarându-și intențiile de căsătorie la începutul acestui an.

„Ne dorim copii. Bineînţeles că vrem să fim un cuplu şi din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm uşor, nu ne grăbeşte nimeni, nu ne aleargă nimeni. Important este că noi ne simţim bine. Viaţa e frumoasă şi merită trăită. Cred că sportul te învaţă foarte bine acest lucru. Am avut şi multe ratări, dar am trecut peste. Întotdeauna am încercat să-nvăţ din lucrurile pe care le-am greşit şi să îmbunătăţesc pe viitor”, a mărturisit Marian Drăgulescu într-o emsiune TV.

stanga
dreapta
Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (4) jpg
Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (10) jpg
Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (7) jpg
Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (8) jpg
Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (3) jpg
Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (5) jpg

Marian Drăgulescu a mai fost căsătorit de două ori, prima dată cu Larisa, mama celor doi copii ai săi, iar a doua oară cu Corina, de care a divorțat după ce au participat împreună la „Asia Express”.Recente pe Ok! Magazine

con30 jpg
ioana5 jpg
patut2 jpg
nemes JPG
simona20 jpg
Jill Biden garderoba cu rochii florale  (1) 4 iulie jpg
erol1 jpg
alberts14 jpg
negru83 jpg
gradina jpg
crisan jpg
Brian Austin Green și Sharna Burgess jpg
Julia Roberts și George Clooney jpg
Kim 80 jpg
mihai9 jpg
clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg