Cum arată și cu ce se ocupă Simona, iubita lui Marian Drăgulescu

11 mai, 2022
Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (9) jpg

După ce au câștigat Jocul pentru comunicare, Vulturii au avut ocazia să vorbească cu persoanele dragi pentru prima oară prin apel video.

Chiar dacă au pierdut Imunitatea de grup, Vulturii au reușit să le ia fața Tigrilor la Jocul pentru comunicare și s-au bucurat la maximum de recompensa primită: primul contact live printr-un apel video cu cei dragi.

„Am emoții!“, a spus gimnastul Marian Drăgulescu înainte de apelul cu iubita lui, Simona, pe care o alintă „Bebița mea“. „Uite ce frumoasă ești tu și ce zdrențăros sunt eu!“, a fost prima reacție a sportivului la vederea partenerei sale pentru prima oară de când se află la „Survivor“.

Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (1) jpg

„Mamă, de când nu te-am văzut! Am mustață, barbă, păr, sunt ca vai de capul meu!“, i-a spus el Simonei, după care i-a prezentat live echipa, precizând că i-a pus pe colegii săi la curent cu povestea lor. „Le-am povestit despre tine, despre căței, pisici, familie, despre tot, tot.“

Finuță, blondă și foarte zâmbitoare, Simona Carmen are un vibe foarte pozitiv și se vede că ține mult la Marian Drăgulescu. De profesie inginer, ea este partenera lui de aproape trei ani încoace și ar putea deveni a treia doamnă Drăgulescu, Marian declarându-și intențiile de căsătorie la începutul acestui an.

„Ne dorim copii. Bineînţeles că vrem să fim un cuplu şi din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm uşor, nu ne grăbeşte nimeni, nu ne aleargă nimeni. Important este că noi ne simţim bine. Viaţa e frumoasă şi merită trăită. Cred că sportul te învaţă foarte bine acest lucru. Am avut şi multe ratări, dar am trecut peste. Întotdeauna am încercat să-nvăţ din lucrurile pe care le-am greşit şi să îmbunătăţesc pe viitor”, a mărturisit Marian Drăgulescu într-o emsiune TV.

Marian Drăgulescu a mai fost căsătorit de două ori, prima dată cu Larisa, mama celor doi copii ai săi, iar a doua oară cu Corina, de care a divorțat după ce au participat împreună la „Asia Express”.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg