Cum arată și cu ce se ocupă Simona, iubita lui Marian Drăgulescu

11 mai, 2022
Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (9) jpg

După ce au câștigat Jocul pentru comunicare, Vulturii au avut ocazia să vorbească cu persoanele dragi pentru prima oară prin apel video.

Chiar dacă au pierdut Imunitatea de grup, Vulturii au reușit să le ia fața Tigrilor la Jocul pentru comunicare și s-au bucurat la maximum de recompensa primită: primul contact live printr-un apel video cu cei dragi.

„Am emoții!“, a spus gimnastul Marian Drăgulescu înainte de apelul cu iubita lui, Simona, pe care o alintă „Bebița mea“. „Uite ce frumoasă ești tu și ce zdrențăros sunt eu!“, a fost prima reacție a sportivului la vederea partenerei sale pentru prima oară de când se află la „Survivor“.

Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (1) jpg

„Mamă, de când nu te-am văzut! Am mustață, barbă, păr, sunt ca vai de capul meu!“, i-a spus el Simonei, după care i-a prezentat live echipa, precizând că i-a pus pe colegii săi la curent cu povestea lor. „Le-am povestit despre tine, despre căței, pisici, familie, despre tot, tot.“

Finuță, blondă și foarte zâmbitoare, Simona Carmen are un vibe foarte pozitiv și se vede că ține mult la Marian Drăgulescu. De profesie inginer, ea este partenera lui de aproape trei ani încoace și ar putea deveni a treia doamnă Drăgulescu, Marian declarându-și intențiile de căsătorie la începutul acestui an.

„Ne dorim copii. Bineînţeles că vrem să fim un cuplu şi din punct de vedere legal, să ne căsătorim. Le luăm uşor, nu ne grăbeşte nimeni, nu ne aleargă nimeni. Important este că noi ne simţim bine. Viaţa e frumoasă şi merită trăită. Cred că sportul te învaţă foarte bine acest lucru. Am avut şi multe ratări, dar am trecut peste. Întotdeauna am încercat să-nvăţ din lucrurile pe care le-am greşit şi să îmbunătăţesc pe viitor”, a mărturisit Marian Drăgulescu într-o emsiune TV.

stanga
dreapta
Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (4) jpg
Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (10) jpg
Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (7) jpg
Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (8) jpg
Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (3) jpg
Marian Dragulescu iubita lui Simona Carmen (5) jpg

Marian Drăgulescu a mai fost căsătorit de două ori, prima dată cu Larisa, mama celor doi copii ai săi, iar a doua oară cu Corina, de care a divorțat după ce au participat împreună la „Asia Express”.Recente pe Ok! Magazine

pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg
rih3 jpg