Cum arată acum fetița care la 6 ani era desemnată cea mai frumoasă din lume? E surprinzător!

A cunoscut succesul internațional la o vârstă extrem de fragedă, grație frumuseții sale. Thylane Blondeau, căci acesta este numele ei, și-a făcut debutul în modelling la patru ani, defilând pentru Jean Paul Gaultier, iar la șase ani ajungea în paginile Vogue Paris. A fost, așadar, o revelație în lumea modei, fiind desemnată pe atunci „cea mai frumoasă fată din lume”. Ei bine, Thylane nu se dezice de acest titlu nici zece ani mai târziu.

Pe la 10 ani, Tylane se afla în mijlocul unui scandal, fiind acuzată că e mult prea ”sexuală” la o vârstă atât de fragedă, într-un pictorial pentru Vogue. Ei bine, acum are 16 ani și e o adevărată domnișoară, liberă să se exprime așa cum dorește și să-și trăiască viața cum știe mai bine. Și chiar o face! Tylane e îndrăgostită de modă și face orice pentru a trăi în acest mediu. Zilele trecute, ea a onorat invitația de a se prezenta la New York Fashion Week, numărându-se printre invitații de valoare, precum Nicole Kidman, Naomi Watts sau Catherine Zeta-Jones.

Așezată în primele rânduri la prezentarea de modă Michael Kors, Tylane s-a făcut din nou remarcată grație frumuseții sale, deloc alterată de creștere sau de trecerea timpului. Fără doar și poate, adolescenta Tylane este la fel de frumoasă și spectaculoasă precum era la șase ani, atunci când cucerea titlu de ”cea mai frumoasă fetiță din lume”. Îmbrăcată în creațiile designerului Michael Kors, Tylane a făcut senzație cu apariția ei la această prezentare de modă.

În prezent, Tylane este model pentru IMG, brand ambasador pentru L`Oreal și, de curând, fața parfumului creat de designerul francez Lolita Lempicka. Anul acesta, Tylane a urcat și pe podium, defilând pentru Dolce & GABBANA, alături de alți adolescenți celebri precum Zendaya, Lucky Blue Smith și Presley Gerber.

foto: getty

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA