Cum arată acum fiicele gemene ale lui Mihai Morar! Mara şi Cezara s-au născut prematur

23 octombrie, 2020
1 gemenele lui mihai morar 8 jpg jpeg

Mihai Morar a devenit în urmă cu 12 ani tată pentru prima oară. Soţia a adus pe lume două fiice, două minuni care acum au crescut mult, sunt două domnişoare. 

E sărbătoare în familia lui Mihai Morar! Fiicele gemene ale prezentatorului au împlinit 12 ani. Mara şi Cezara au crescut mult, s-au înălţat şi au moştenit multe calităţi de la părinţii lor. 

Se ştie că fetiţele au venit pe lume prematur, în toamna lui 2008. Iată cum arată acum Mara şi Cezara, ce mesaj le-a transmis tatăl lor: 

stanga
dreapta
8 gemenele lui mihai morar 1 jpg jpeg
2 gemenele lui mihai morar 7 jpg jpeg
3 gemenele lui mihai morar 6 jpg jpeg
4 gemenele lui mihai morar 5 jpg jpeg
5 gemenele lui mihai morar 4 jpg jpeg
6 gemenele lui mihai morar 3 jpg jpeg
1 morar jpg jpeg
1 gemenele lui mihai morar 8 jpg jpeg

"La mulţi ani, minuni! 🤍❤️ Copiii născuţi “sub greutate” vin pe lume cu “supra dragoste”. Acum 12 ani, aceste două minuni, născute prematur, m-au făcut din preatânăr, într-o singură zi, prea-matur şi m-au binecuvântat să rămân până azi preacopil. La mulţi ani, Mara şi Cezara. Cu preaiubire, Tatăl vostru 💫❤️ #familiaMorar"

1 morar jpg jpeg

Mihai Morar e un tată mândru! Cezara, fiica lui, e scriitoare

E cel mai mândru tată! Mihai Morar are acasă o familie de nota 10. Are o soţie iubitoare şi trei fiice superbe. Iată că una dintre ele îi calcă pe urme. Fiica lui, la doar 11 ani, e deja scriitoare! Prezentatorul a povestit totul! Este pasionat de scris, de poezie, de frumos şi se pare că una dintre gemenele lui îi calcă pe urme. Mihai Morar, celebrul prezentator, a dezvăluit că Cezara, fiica lui de 11 ani, îi calcă deja pe urme. Mai exact, fetiţa a scris un eseu care a fost deja selectat şi publicat într-o carte, în antologia "Singuri acasă. Copii şi părinţi în pandemie". Desigur, subiectul ales e exact perioada dificilă prin care am trecut şi trecem cu toţii din cauza pandemiei de coronavirus.

Mihai Morar e tare mândru de fiica sa deoarece are talent la scris. În plus, ea i-a îndeplinit lui un vis. Voia şi el să îi apară numele pe o carte încă de când era mic. A povestit totul într-o postare în mediul online: "Copilul ăsta este, oficial, scriitor. Povestirea Cezarei, “Înapoi în viitor”, a fost selectată printre cele 15 eseuri scrise de copii din toată ţara pentru antologia “Singuri acasă. Copii şi părinţi în pandemie”, apărută acum câteva zile la Editura Vremea.

Dacă sunt mândru de ea? În niciun caz pentru că i-am găsit semnătura într-o carte. Asta trebuie să fie mândria şi meritul ei. Cezara a scris aproape pe neştiute textul ăsta, la fel ca multe altele. Eu l-am citit când el era deja demult trimis la concurs. Mândria mea e alta. Sunt mândru că acest copil a ales să se exprime într-unul dintre cele mai frumoase moduri prin care o face un om. Prin scris. Cuvântul înfrumuseţează lumea, iar cel care se exprimă prin cuvânt, înainte de a înfrumuseţa lumea, prin scris, se înfrumuseţează pe sine."

6 gemenele lui mihai morar 3 jpg jpeg

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg