Cum arată apartamentul de burlac al lui Pete Davidson. Tânărul vrea să-l vândă, pleacă din Staten Island

8 decembrie, 2022
pete davidson jpg

Pete Davidson își vinde apartamentul din Staten Island pentru suma de 1.3 milioane de dolari.

Starul vrea să se mute în Brooklyn, drept urmare și-a scos superba locuință la vânzare. Apartamentul de lux este foarte aproape de port, de unde se poate lua feribotul spre Miami.

Este spațios, luxos și luminos, într-una dintre cele mai frumoase clădiri din zonă.

casa Pete PNG

Superba proprietate de lux are 150 metri pătrați, două dormitoare și trei băi. Apartamentul de burlac al lui Pete Davidson are o minunată priveliște înspre mare și terasă privată. Blocul este unul foarte sofisticat, dotat cu facilități de lux, interior modern, sală de primiri oaspeți etc.

Pete Davidson a fost destul de zdruncinat de despărțirea de Kim Kardashian, iar acum se pare c-ar fi început o relație cu Emily Ratajkowski, un model nu foarte statornic, cu mulți pretendenți, care pare că nu se poate hotărî doar la unul.

Recent, Emily Ratajkowski a fost surprinsă într-o parcare, noaptea, sărutându-se cu DJ Orazio Rispo. La doar câteva zile după, paparazzii au surprins-o când mergea noaptea acasă la Pete Davidson, care a așteptat-o cu brațele deschise și a fost pozat în timp ce o ămbrățișa și o poftea la el. La scurt timp după, Emily Ratajkowski a ieșit din nou cu DJ Orazio Rispo.

PageSix a publicat o informație importantă. Emily Ratajkowski și-a petrecut și Ziua Recunoștinței cu Pete Davidson, dovadă fiind o fotografie postată pe Instagram de chef-ul de la Bumble, Selby Drummond, imagine ștearsă ulterior, dar republicată de pagina de bârfe ”Deux Moi”.

Cu toate acestea, Emily Ratajkowski pare a-l ține pe comediant la distanță, dând de înțeles pe Instagram că vrea să se întâlnească cu mai mulți bărbați și, mai mult, c-ar fi interesată și de relații cu femei!

Emily Ratajkowski s-a despărțit anul ăsta de rebelul soț Sebastian Bear-McClard, cu care are un fiu în vârstă de 1 an, Sly. A avut un mod foarte bizar de a marca aniversarea băiețelului, postând pe contul său de socializare fotografii nud cu ea, goală şi însărcinată.

Foto: GrosbyGroup



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg