Cum arată Blake Lively în costum de baie, la doar două luni după ce a născut al patrulea copil

11 aprilie, 2023

În septembrie 2022 anunța că urmează să aducă pe lume al patrulea copil al cuplului pe care îl formează cu Ryan Reynolds.

Blake Lively și Ryan Reynolds, Getty (2) jpg

În februarie 2023 a născut, iar în aprilie se fotografiază în costum de baie. Atât de surprinzătoare este Blake Lively!

Vedeta filmului de referință ”Age of Adaline” este o femeie superbă, la 35 de ani și cu patru copii acasă. Blake Lively este deschisă cu imaginile în care apare ea, însă niciodată nu va accepta ca figurile copiilor săi să devină publice. Ca o leoaică își apără puii și i-a rugat pe paparazzii în repetate rânduri să nu-i pozeze copiii.

Ei bine, pe lângă faptul că e frumoasă și o mămică împlinită, Blake Lively are și un metabolism excepțional, căci s-a recuperat de minune în doar două luni, de la a patra naștere. Dovadă stau imaginile postate de însăși actriță, selfie-uri în oglindă, care o arată într-o formă fizică de zile mari.

Blake Lively în costum de baie, la două luni după ce a născut al patrulea copil (2) jpg

Blake Lively are din nou un abdomen tonifiat, de adolescentă. Drept pentru care nu ezită să-și expună corpul în costume de baie din două piese.

Cert este că alături de ea, soțul său este în extaz. Îl vedem fericit pe plajă. Blake Lively a postat un colaj de fotografii de familie, în care sunt din cale afară de fericiți.

A făcut furori pe rețelele de socializare în câteva imagini în costum de baie. Soția lui Ryan Reynolds arată spectaculos într-un bikini negru, decupat, ce îi pune silueta în evidență.

Blake Lively este o apariție spectaculoasă în costum de baie.

Actrița din Gossip Girl, în vârstă de 35 de ani, a arătat superb într-un costum de baie negru decupat, dezvăluindu-și abdomenul tonifiat, după ce tocmai a întâmpinat cel de-al patrulea copil cu soțul ei, Ryan Reynolds, în vârstă de 46 de ani. În urmă cu două luni, vedeta a anunțat într-un mod discret că a adus pe lume cel mai nou membru al familiei lor, împărtășind o fotografie în care nu i se mai vedea burtica. Lively și actorul Deadpool au deja trei fiice împreună: James, în vârstă de opt ani, Inez, în vârstă de șase ani, și Betty, în vârstă de trei ani.

Niciunul dintre cei patru copii ai lor, inclusiv nou-născutul, al cărui nume și sex nu au fost încă dezvăluite, nu a fost văzut în fotografiile ei. De asemenea, vedeta a împărtășit și o imagine cu soțul ei în timp ce se aflau pe o plajă pustie.

Foto: Getty și Instagram



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg