Cum arată copiii Ozanei Barabancea! Gloria şi Andrew studiază muzica

12 iunie, 2020
4 ozana3 jpg jpeg

Ozana Barabancea are doi copii minunaţi. Dacă Gloria are 15 ani şi studiază pianul, Andrew are 20 de ani şi e pasionat de jazz.

“În ochii mei nu este ,,celebrul om de muzică”, este mama. Deşi suntem pe ramuri diferite, ea reprezintă un exemplu în formarea mea ca muzician. Fiind o artistă cunoscută am avut multe avantaje, dar şi dezavantaje'', spune Gloria într-un interviu desprea cea care i-a dat viaţă.

Deşi la început nu era atrasă de pian, astăzi tânăra se declară fascinată de acordurile lui. “Am fost înconjurată de acest instrument de când eram mică, în casa noastră fiind 4 piane. Am început să studiez pianul de la vârsta de 6 ani în cadrul Colegiului Naţional de Muzică ,,George Enescu”.

3 ozana jpg jpeg
stanga
dreapta
2 ozana1 jpg jpeg
3 ozana jpg jpeg

“Nici veselia, nici jocul, nici drăgălăşenia nu ne fac copii, dacă ne-am pierdut puterea de a crede. A fi copil înseamnă să crezi că totul e posibil. Să crezi că poţi zbura cu o umbrelă, să crezi că poţi doborî balaurul cu o sabie de lemn. Pentru aceştia a venit Hristos şi a zis: ceea ce la oameni nu e cu putinţă, la Dumnezeu e cu putinţă. Putem zbura, putem zdrobi balaurul. Doar credeţi”, spune Ozana.Recente pe Ok! Magazine

Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin