Cum arată Dana Rogoz complet nemachiată! Actriţa, mama a doi copii, are un chip de adolescentă

8 octombrie, 2020
7 dana rogoz machiata 3 jpg jpeg

Dana Rogoz a avut curajul de a apărea în faţa fanilor săi naturală, exact aşa cum este ea atunci când se trezeşte dimineaţa. Actriţa, mama a doi copii, are un chip perfect, fără urme sau imperfecţiuni. 

La 35 de ani, Dana Rogoz se mândreşte atât cu viaţa profesională, cât şi cu viaţa de familie. Este soţie şi mama a doi copii superbi. Nu a uitat însă să fie femeie, să aibă grijă de corpul ei, de tenul ei. Are un corp armonios, chiar dacă a născut de două ori. Despre ten ce să mai vorbim?

Actriţa apare în câteva fotografii intens machiată de un profesionist. Ce trăsături frumoase are! Apoi le-a arătat tuturor cum arată naturală! Iată ce declară:

stanga
dreapta
1 dana rogoz machiata 2 jpg jpeg
2 dana rogoz machiata 1 jpg jpeg
3 dana rogoz nemachiata 3 jpg jpeg
4 dana rogoz nemachiata 2 jpg jpeg
5 dana rogoz nemachiata 1 jpg jpeg
7 dana rogoz machiata 3 jpg jpeg

"În aceste fotografii mă vedeţi purtând un machiaj profesionist. Ei bine, cred că şi machiajul în sine e un fel de “masca”, ajutându-ne să avem mai multă încredere în noi atunci când interacţionăm în societate. Dar ce se întâmplă când renunţăm la orice urmă de machiaj, la filtre, la tot, şi ne uităm în oglindă la noi? Suntem mulţumite de ce vedem?

Răspunsul meu onest e: Uneori sunt mândră de tenul meu natural. Nu tot timpul, dar uneori sunt chiar mândră. Se întâmplă asta când mă aşez, de exemplu, în faţă unui make up artist, iar acesta, înainte de a se apucă de lucru, îmi laudă tenul, spunându-mi că e foarte curat şi luminos. Sunt încrezătoare în tenul meu fără pic de machiaj şi atunci când iau o proba pentru un rol de femeie cu câţiva ani mai tânăra decât vârstă mea din buletin."

2 dana rogoz machiata 1 jpg jpeg

Nu s-a jenat şi a arătat chipul său fără pic de machiaj. Este naturală, are pielea întinsă, fără imperfecţiuni. Ce frumoasă! Priviţi pozele în galeria foto! 

Foto: Facebook, Blog Dana RogozRecente pe Ok! Magazine

chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg