Cum arată fiicele vedetelor pe catwalk FOTO

Mai multe celebrităţi au acceptat provocarea de-a prezenta colecţia de rochii mini me „La vie en rose” alături de fiicele lor.

Designerul vestimentar Luiza Willems a lansat colecţia de rochii mamă-fiică „La vie en rose”, în cadrul Festivalului Romanian Fashion Philosophy FW 18|19, organizat la Ambasad’Or Events Otopeni.

La vie en rose » este o colecţie unică atât prin culoare, croi şi materialele folosite, precum şi prin faptul că ţinutele au fost prezentate de zece femei de excepţie, alături de fiicele lor: Monica Davidescu, Diana Bart, Livia Dilă, Diana Bişinicu, Letiţia Pescariu, Oana Voiculeţ, Andreea Paul, Alice Năstase-Buciuta, Daniela Palade Teodorescu.

Colecția „La Vie en Rose” cuprinde ținute pentru evenimentele elegante la care participă doamnele alături de copiii lor, precum baluri, nunți, botezuri, reuniuni de familie sau alte petreceri cu un cod vestimentar elegant. Pentru a transpune pe podium viața în roz, Luiza Willems a folosit în creațiile sale materiale precum matase naturală, voal-uri, dantelă şi tulle.

„Am desenat schițele și am ales materialele astfel încât colecția să fie unitară și să vorbească despre frumusețe, armonie, poftă de viață. Fiecare ținută a fost realizată în funcție de pesonalitatea doamnei care a purtat-o în final pe podium. Este vorba despre zece femei de excepţie, fiecare fiind un icon în industria ei”, spune Luiza Willems.

Potrivit Luizei Willems, această colecție vorbește despre relația specială pe care o au mamele cu fetițele lor: „Fetițele vor să-și imite mămicile în orice. Nu cred că e mămică pe lume care să nu-și fi văzut pantofii purtați prin casă de picioruşe de copil, colierele atârnând la gâtul micuțelor. Şi eu am moștenit de la mama simțul estetic și ea este cea care, acum 3 ani, a cusut primele fustițe mamă-fiică pentru afacerea pe care o începeam. De aceea, colecția „La Vie en Rose” este dedicată mamei mele, Elena.”

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA