Cum arată fiul cel mare al Elei Crăciun! A obținut titlu de Mister Farmec

15 iunie, 2022

Când nu prezintă emisiuni tv și nu scrie cărți, Ela Crăciun este o mamă devotată pentru cei trei copii ai săi.

Așa se face că Ela Crăciun a fost la prima serbare de la grădiniță a mezinului său, Nicholas, în vârstă de doar 3 ani, în aceeași zi în care și-a condus primul născut, pe Bibi (16 ani), la Balul Bobocilor. Săptămâna a continuat în forță și cu piesa de teatru interpretată de unica sa fiica, Alesia, în vârstă de 10 ani.

ela19 jpg

,,Am avut o perioadă plină de emoții și am trecut prin toate evenimentele posibile la final de an școlar. De la primul Bal al Bobocilor pentru Bibi, unde a ieșit Mister Farmec, la prima serbare din viața lui Nicho, unde care a avut rolul unui Păienjenel. S-a descurcat foarte bine, și-a învățat bine rolul și a fost pur și simplu minunat! Apoi am avut premierea lui Bibi, care a luat anul acesta Mențiune cu nota 9,52 și sunt foarte mândră de el. Apoi serbarea Alesiei de final de an, unde s-au interpretat mai multe piese de Caragiale, iar ea a jucat în Domnul Goe și a fost Mam’Mare. La fiecare eveniment de genul acesta am extrem de mari emoții și bineînțeles că de fiecare dată am lacrimi în ochi.”, a declarat emoționată Ela Crăciun.

ela16 jpg

Întrebată adeseori ori care este secretul unei cariere de succes și al unei familii perfecte, Ela Crăciun a fost mereu de părere că indiferent cât de ocupată ești cu activitățile tale profesionale, la finalul zilei contează să petreci puținul timp rămas cu cei dragi si să le oferi atunci atenția și dragostea ta. ,,Sunt zile în care mă aflu într-o alergătură continuă, însă chiar și atunci copiii și familia sunt mereu cu mine, în gândul și în inima mea. Suntem o familie normală, care nu are pretenția de a fi perfectă, însă ne iubim foarte mult și suntem cei mai importanți unii pentru ceilalți”, mai spune Ela Crăciun.



Recente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg