Cum arată fosta gimnastă Cătălina Ponor în ultimul trimestru de sarcină?

21 noiembrie, 2022

Fosta sportivă mai are puţin până va aduce pe lume primul ei copil şi al lui Bogdan Jianu.

Cătălina Ponor

Emoţiile cresc pe zi ce trece pentru Cătălina Ponor, a cărei sarcină a intrat deja în ultimul trimestru. Sportiva în vârstă de 35 de ani, care a fost inclusă în promoţia 2022 a galeriei mondiale a legendelor gimnasticii, International Gymnastics Hall of Fame, se află la prima ei experienţă de acest fel. Iar aceeaşi bucurie o împărtăşeşte şi soţul său, Bogdan Jianu, deşi se află la o a doua căsătorie.

Ca orice mămică grijulie, Cătălina Ponor a început deja să amenajeze camera bebeluşului, dotând-o cu pătuţ, spaţiu pentru schimbat, cărucior şi toate cele necesare primirii pe lume a băieţelului său. De atlfel, o parte din mobilier, căruciorul şi aparatul de încălzit laptele au fost primite de la "taticool" Dan Cruceru, cu care a încheiat un parteneriat de imagine.

De altfel, în flmuleţul realizat de Dan Cruceru şi urcat online, pe reţelele de socializare, o putem vedea pe Cătălina Ponor cu burtica proeminentă ghicindu-se prin puloverul oversized, nemachiată, relaxată şi foarte zâmbitoare.

Zilele trecute, prietenele ei au pus şi de o petrecere de tip "baby shower", la care fosta gimnastă a primit tot felul de cadouri şi de lucruşoare pentru cel mic. Iar printre cele 13 fete care au venit să-i ureze "Naştere uşoară!" s-au aflat alte mămici şi viitoare mămici, cu care a putut schimba impresii despre creşterea bebeluşilor şi nevoile lor.

La acest party privat, Cătălina Ponor a purtat o rochie neagră, mulată şi cu mâneci lungi, care i-a pus în evidenţă noile forme, iar banner-ul festiv anunţa, aşa cum ştiam deja, că bebeluşul va fi un băieţel. Îi urăm şi noi să aibă o sarcină uşoară în continuare şi să se bucure din plin de aceste clipe minunate alături de soţul ei, Bogdan Jianu.

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Cauți inspirație pentru cadouri Află de ce cadourile de modă sunt o idee grozavă jpg
Victoria Beckham la Paris jpg
ramona olaru
pete davidson jpg
Emma Corrin, Getty (3) jpg
rod si penny
6 gwen stefani logodita blake shelton 3 jpg jpeg
anca serea si adi
de ce sa tii cont atunci cand alegi accesorii de moda precum genti sau curele inspira te din stilul vedetelor jpg
Carmen Electra, Getty (1) jpg
poza buget jpg
Catherine Zeta Jones si fiul4 jpg
Amal și George Clooney, Getty jpg
John Travolta- Kirstie Alley
rona si sotul9 webp
Olivia Wilde, Getty (2) jpg
OKMagazine (1) (4) jpg
Ads PNG