Cum arată Gwyneth Paltrow fără pic de machiaj. Vedeta de 50 de ani a ieşit cu soţul în oraş

29 iunie, 2021
1 gwyneth paltrow jpg jpeg

Degajată şi sportivă, Gwyneth Paltrow arată foarte bine fără machiaj. Îmbrăcată sport, s-a bucurat de o ieşire alături de soţul său.

Actriţa în vârstă de 50 de ani a divorţat de solistul Coldplay Chris Martin şi s-a măritat cu producătorul Brad Falchuk, în vârstă de 50 de ani şi el.

Vedeta are doi copii împreună cu fostul soţ, care a început, la rândul lui, o relaţie tot cu o celebritate: Dakota Johnson, în vârstă de 31 de ani.

Gwyneth nu este o împătimită a fardurilor nici la evenimente, alegând, de cele mai multe ori, machiaje naturale. Însă acum a ieşit liberă şi neconstrânsă de nimic în Montecito, pentru a bea ceva cu soţul şi pentru a face mişcare.

Vedeta a optat pentru colanţi negri şi bluză albă, pantofi sport. Cuplul s-a întâlnit şi cu câţiva prieteni, iar la un moment dat au fost stropiţi cu apă de un autovehicul. Soţul grijuliu a şters-o pe Gwyneth.

Gwyneth şi Brad sunt căsătoriţi din 2018, când la cununia lor au fost îmbrăcaţi tot în ţinute sport. Falchuk nu este primul Brad din viaţa lui Gwyneth, actriţa a avut o relaţie romantică cu celebrul Brad Pitt. Paltrow şi Pitt au avut o relaţie de peste doi ani şi au fost chiar logodiţi înainte de a pune punct legăturii lor, în 1997. După aceea, la sfârşitul anilor '90, vedeta a avut o relaţie cu mai multe pauze cu Ben Affleck, până când cei doi s-au despărţit definitiv în 2000.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg
sas1 jpg
jay z beyonce si fiica lor blue ivy foto guliver/getty images
Mariah Carey și Olivia Newton John (2) jpg
Monica Davidescu 50 (2) jpg
chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin