Cum arăta mama Andreei Esca în tinerețe. Doamna Lucia s-a pozat pe motor, în costum de baie

7 iunie, 2022
Andreea Esca jpg

Atitudine ravisantă, care ar face-o geloasă și pe Brigitte Bardot. Andreea Esca a demonstrat simplu și la obiect de unde ea și Alexia au moștenit frumusețea și carisma.

Esca și Alexia jpg

În onoarea zilei de naștere a celei care i-a dat viață, știrista a postat câteva imagini uluitoare cu mama sa în tinerețe, într-o ședință foto pe motor și în costum de baie.

Nu putem să nu remarcăm cât de fit și de frumoasă era doamna Lucia. Astăzi, împlinește venerabila vârstă de 81 de ani.

Andreea Esca nu uită în niciun an să marcheze public ziua de naștere a celei care i-a dat viață. Jurnalista a povestit ori de câte ori a avut ocazia ce femeie activă a fost mama sa, inclusiv la maturitate, când energia nu i-a lipsit, iar silueta a fost mereu de top model. Fostă asistentă medicală, doamna Lucia a crescut cu mentalitatea de femeie cochetă, pe care nu o surprindeai niciodată nemachiată, nearanjată, necoafată. Potrivit spuselor fiicei sale dintr-un interviu, bunica Alexiei stătea pe tocuri și în operații, chiar dacă durau mai multe ore.

„Nu țineai pasul cu ea. La mulți ani, mama!”, a scris Andreea Esca pe Instagram, în dreptul unor imagini inconfundabile ale anilor ’70. Amintind de divele superbe ale acelor vremuri, când talia era subțire, tocul înalt și fusta scurtă. Mama Andreei Esca a pozat ca un top model, în costum de baie, pe motor.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg