Cum arată mama lui Mădălin Ionescu! Era o frumuseţe în tinereţe

7 mai, 2020
6 mada9 jpg jpeg

Şi-a înconjurat întotdeauna părinţii cu multă dragoste, a încercat să le fie întotdeauna aproape. De la cea care i-a dat viaţă, Mădălin Ionescu a împrumutat multe dintre calităţi. “A trecut prin greutăţi uriaşe şi a rezistat ca o stâncă din granit'', spune el.

2 mada3 jpg jpeg

Prezentatorul TV a avut-o întotdeauna drept exemplu. “Este incredibil cu câtă delicateţe ai trecut peste multiplele obstacole din viaţa ta! Frumuseţe, inteligenţă, creativitate, fidelitate, dăruire , sensibilitate, credinţă, acestea sunt atributele care te-au însoţit în permanenţă! Iţi mulţumesc pentru tot!'', era mesajul pe care Mădălin îl scria cu atâta emoţie mamei.

3 mada5 jpg jpeg

Ba mai mult, recunoaşte că femeia de 76 de ani presimte întotdeauna când urmează să i se întâmple ceva rău.

stanga
dreapta
1 mada1 jpg jpeg
2 mada3 jpg jpeg
3 mada5 jpg jpeg
6 mada9 jpg jpeg

“Mama are, într-adevăr, ceva special, un har. Şi în trecut, cand am mai avut probleme, ea le-a presimtit. Culmea este ca in noaptea în care am gasit casa spartă, eu nu i-am telefonat să-i povestesc. Iţi dai seama, să-ţi suni parintii, care au o anumită vârstă, în miez de noapte şi să le dai astfel de veşti. Mama a aflat abia a doua zi, în dimineaţa zilei de duminică, atunci când s-a dus la biserică. I-au spus acolo oamenii că văzuseră la televizor ce mi se întamplase”, povestea Madalin.Recente pe Ok! Magazine

amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg