Cum arată noua casă a lui Britney Spears și Sam Asghari. Proprietatea spectaculoasă a costat 11 milioane de dolari

17 iunie, 2022
noua casă a lui Britney Spears jpg

Cântăreața a achiziționat un superb ”cuibușor” pentru ea și noul său soț. Aici au o panoramă splendidă, șase dormitoare, nouă băi și piscină.

Sunt căsătoriți de o săptămână, dar nu au avut o lună de miere. Însă aceasta poate avea loc cu succes la noua proprietate achiziționată de artistă.

noua casă a lui Britney Spears (17) jpg

Superbul domeniu se află în Calabasas, relativ aproape de casa în care au locuit până acum, din 2015. În vechea casă s-au și căsătorit, dar au avut parte de un incident bizar, când fostul soț al artistei a dat buzna și a făcut scandal, chiar înainte de nuntă. El s-a ales cu dosar penal și cu ordin de restricție, nu mai are voie să se apropie de Spears.

Așa că se mută, după cum spune și vorba, schimbi locul, schimbi norocul. Căci chiar era nevoie de un nou început pentru artistă.

Potrivit informațiilor din presa americană, noua casă este destul de aproape de domiciliul lui Kevin Federline, al doilea său soț, care locuiește cu cei doi copii ai lor, Sean Preston și Jayden James.

Prințesa Pop ar fi achiziționat spectaculoasa casă cu 11 milioane de dolari. Noul domiciliu are cca 1000 metri pătrați, cu un teren de 7000 metri pătrați, și serviciu de pază non-stop.

Casa a fost construită în 2008, are 6 dormitoare și 9 băi, finisaje de lux, șemineu, sală de sport, cameră mare de dressing, cinematograf, cramă, bar, birou și piscină exterioară. Tot afară se află și un tobogan de apă, jacuzzi și fântână. Au un garaj pentru 5 mașini, dar și cameră de oaspeți, cu bucătărie proprie.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Muntele Athos   shutterstock 1145361107 jpg
okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg