Cum arată omoloagele Mihaelei Rădulescu şi Andreei Marin din străinătate

13 aprilie, 2017
Untitled collage jpeg

Show-ul "Uite cine dansează" de la ProTV face parte din licenţa internaţională "Dancing With the Stars". Uite cum arată gazdele şi juratele din celelalte ţări.

image

Formatul celebrului concurs de dans a ajuns să fie difuzat în 42 de state, devenind una dintre cele mai populare emisiuni din 2006 şi 2007, plasându-se în Top 10 în 17 ţări, potrivit datelor publicate de revista "Television Business International".

Succesul formatului lansat de BBC şi intitulat iniţial "Strictly Come Dancing", a generat numeroase variante, la noi apărând "Dansez pentru tine", difuzat tot la ProTV.

De anul acesta, România se înscrie pe lista ţărilor care au cumpărat licenţa şi care a implicat vedete în acest show de coregrafie. La ora actuală, 25 de ţări continuă să transmită acest program în reţelele de televiziune, printre care: Argentina, Armenia, Austria, Brazilia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Franţa, Georgia, Germania, India, Irlanda, Italia, Liban, Lituania, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, Slovenia, Suedia, SUA şi Vietnam.

Şi vecinii noştri bulgari, sârbi şi unguri au difuzat formatul, dar momentan l-au scos din grilă. Până şi China, Chile şi Panama l-au avut în programul lor de show-uri TV. În Argentina, unde a cunoscut poate cel mai răsunător succes sub numele local de "Bailando por un Sueño", a apărut şi "puiul" emisiunii, "Bailando Kids". Iar în Brazilia s-a mers chiar mai departe, ducând dansul pe gheaţă în "Dança no Gelo".

Dar să le vedem pe omoloagele Mihaelei Rădulescu şi ale Andreei Marin din show-urile "Dancing With the Stars".

În Austria, gazda emisiunii este Mirjam Weichselbraun, o frumoasă blondă de 35 de ani, născută la Innsbruck. Fostă deţinătoare a titlului Bravo Girl şi fostă prezentatoare MTV, Mirjam este una dintre cele mai cunoscute actriţe şi prezentatoare de televiziune, având în palmares transmisiuni în direct ca gazdă a "Dancing Stars", dar şi "Life Ball", "Vienna Opera Ball" şi "Eurovision Song Contest" din 2015.

  

image image

Ea e varianta Mihaelei Rădulescu în Austria.

În juriul austriac o găsim pe Nicole Burns Hansen, fostă campioană de dans sportivşi are cunoştinţe de balet, step şi jazz. Este în juriul "Dancing With the Stars" din 2007.

   

image image

Ea e Andreea Marin a Austriei.

În Brazilia, după ce show-ul a fost produs de Globo, acum a trecut în grădina celor de la Record TV şi e prezentat de Maria da Graça Meneghel alias Xuxa, o cunoscută actriţă, cântăreaţă, gazdă TV şi femeie de afaceri. Emisiunile prezentate de ea au fost traduse în portugheză şi în engleză şi transmise peste hotare. Şi este de două ori câştigătoare la Latin Grammy pentru "Cel mai bun album pentru copii", fiind cunoscută drept "Regina povestirilor".

Xuxa prezintă show-ul brazilian.

image

Juriul brazilian al "Dança dos Famosos" are doar trei membri, singura femeie fiind Fernanda Chamma, fostă dansatoare şi director artistic la Estudio Broadway. Formată mai întâi în baletul clasic şi apoi specializată în jazz şi teatru muzical, Fernanda se mândreşte cu studiile sale de la Londra şi New York şi cu experienţa sa de coregraf pentru diverse emisiuni, filme şi seriale de televiziune.

Fernanda Chamma

Juriul "Dança dos Famosos"

În Danemarca, show-ul se numeşte "Vild med dans" şi este prezentat de frumoasa Sarah Grünewald, care a şi născut în pauza dintre sezoane. Născută în Germania, aceasta şi-a început cariera ca manechin, a avut câteva apariţii în filme şi a devenit între timp una dintre cele mai populare prezentatoare de televiziune. Acum are 33 de ani şi a născut un toamnă un băiat.

Sarah Grünewald

  

image image

Corespondenta Andreei Marin în Danemarca este Anne-Margrethe Laxholm, de 65 de ani,  fostă balerină şi deţinătoarea propriei academii de dans.

Anne-Margrethe Laxholm

image

"Danse avec les stars" este versiunea franceză a concursului, iar cea care le spune "Bon soir" concurenţilor este Sandrine Quétier. La cei 46 de ani ani săi, Sandrine continuă să fascineze cu silueta ei şi e considerată a fi una dintre cele mai inteligente prezenţe din media franceză, ea absolvind liceul mai devreme, la 17 ani, cu medie foarte mare. A fost prezentatoare la posturile France 3, M6 şi France 2, iar acum e vedeta canalului TF1. Mai mult, din 2006, ea transmite în franceză pentru E! evenimentele speciale precum galele de film Oscar, Globul de Aur, Dauville şi Cannes.

Sandrine Quétier, gazda show-ului "Danse avec les stars".

   

image image

Între cei patru membri din juriu se află Marie-Claude Pietragalla, dansatoare şi coregrafă, născută în 1963 la Paris. Balerină încă de la 16 ani, s-a făcut remarcată pe scena Operei Naţionale din Paris, a fost prim balerină la compania naţională de balet din Marsilia, apoi vedetă a Opéra Bastille. În 2000 a apărut într-un spectacol one woman show, "Don't look back", iar în acelaşi an, în octombrie, a creat spectacolul "Sakountala", despre frământările sculptorului Camille Claudel. Din 2004, are propria companie de dans, Pietragalla Company, foarte apreciată în Hexagon.

Marie-Claude Pietragalla, un nume greu în coregrafia franceză.

image

Sylvie Meis este gazda emisiunii nemţeşti "Let's Dance". Fost model şi vedetă de televiziune, Sylvie Meis are un CV impresionant: a lucrat pentru Fox Kids şi a fost VJ la TMF, a făcut interviuri cu Britney Spears şi Kylie Minogue, a apărut în serialul "Costa" şi a găzduit ceremonia de premiere FIFA World Player of the Year. Deţinătoarea titlului de cea mai sexy femeie din Olanda este, din 2005, soţia fotbalistului olandez Rafael van der Vaart. Pe lângă activitatea în televiziune, Sylvie îşi rotunjeşte veniturile şi din propria afacere, o linie de bijuterii numită Pure by Sylvie.

Sylvie Meis van der Vaart

  

image image

Germania are în juriu un personaj plin de culoare, Motsi Mabuse. Fosta dansatoare  de culoare are 36 de ani şi a mai fost în juriul unei emisiuni în vogă, "Das Supertalent 2011", similara cu "Romanii au talent".

image

Motsi Mabuse face şi acum demonstraţii de dans.

Italienii au "Ballando con le stelle", iar gazda este Camilla Patrizia Carlucci alias Milly Carlucci. Actriţă, cântăreaţă şi om de televiziune, Milly prezintă acest format de zece sezoane încoace. În 2009, a prezentat concursul Miss Italia, devenind prima femeie care a prezentat un astfel de show. Şi, la fel ca divele noastre, este Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF, din 1996.

Milly Carlucci

image

În juriu o găsim pe Carolyn Smith, una dintre cele mai cunoscute balerine britanice. Dansează de la 5 ani şi a făcut în paralel gimnastică şi atletism. S-a remarcat în dansul modern şi în stilurile latino, reuşind să cucerească numeroase titluri la campionatele europene şi mondiale. Ca om, Carolyn este un om plin de viaţă şi lipsit de inhibiţii. Are 9 tatuaje şi e o supravieţuitoare a cancerului mamar, cu care a fost diagnosticată în 2015.

image

Carolyn Smith e un exemplu de voinţă şi poftă de viaţă.

Varianta portugheză se numeşte "Dança com as Estrelas" şi a ajuns la al treilea sezon. Prezentatoarea lui este Cristina Ferreira, o jurnalistă de 39 de ani cu studii solide de istorie, care şi-a făcut debutul în televiziune ca gazdă a show-ului "Big Brother". De 13 ani încoace prezintă la TVI matinalul "Você na TV!". A fost căsătorită şi are un băiat cu fostul fotbalist António Casinhas.

image

  

image image

La pupitrul juriului notează evoluţia dansatorilor actriţa portugheză Alexandra Lencastre. O prezenţă feminină extrem de elegantă, cu o siluetă impecabilă chiar şi la 51 de ani. De notat că a pozat în "FHM" şi este căsătorită cu producătorul olandez de televiziune Piet-Hein Bakker.

image

   

image image

Rusia e deja la al nouălea sezon de "Tantsy so zvyozdami", aşa cum se traduce "Dancing with the Stars" în rusă. Ne-a fi aşteptat să vedem o blondă în postură de prezentatoare, dar şi Daria Spirodonova, o brunetă natural, este o rusoaică frumoasă. Născută în 1977, Daria e actriţă şi asistent de regie.

image image

Ruşii iau foarte în serios dansul şi poate tocmai de aceea au şi 5 juraţi. Unul dintre ei este Elena Chaikovskaia, fostă antrenoare de patinaj artistic. De altfel, e atât de cunoscută în lumea sportivă, încât i se spune Madame. Printre elevii săi s-au aflat şi patinatorii Tatiana Tarasova şi George Proskurin, Lyudmila Pakhomova şi Alexander Gorshkov, Natalia Linichuk şi Gennady Karponosov. În 2001, şi-a văzut visul cu ochii când a inaugurat propria şcoală de patinaj artistic, “KONEK Tchaikovsky”.

Elevii Elenei Chaikovskaia

image

Încheiem cu ediţia americană, prezentată de Erin Jill Andrews. Aceasta este o figură cunoscută în media din SUA, în show-urile ABC, dar şi ca reporter sportiv al postului Fox NFL. În 2007 şi 2008 a fost votată drept cea mai sexy prezentatoare sportivă din America de către revista "Playboy". Erin se iubeşte cu jucătorul de hochei Jarret Stoll, cu care e logodită din decembrie 2016. În ianuarie 2017 a anunţat că toamna trecută a fost diagnosticată cu cancer cervical, dar că, în urma unei intervenţii chirurgicale, i-a fost extirpat ţesutul bolnav.

   

image image image

La masa juraţilor, în cel de-al 24-lea sezon, se află Carrie Ann Inaba. Dansatoare, coregrafă, actriţă, cântăreaţă şi gazdă de emisiuni, Carrie Ann şi-a început cariera ca artistă în Japonia, dar a devenit cunoscută după ce a apărut în serialul "In Living Color".

Carrie Ann Inaba

image

Interesant este că formatul american permite şi invitaţi, astfel că în juriul "Dancing With the Stars" au apărut şi vedete precum Michael Flatley, Julianne Hough, Paula Abdul, Baz Luhrmann, Cher, Ricky Martin, Jessie J, Pitbull, Olivia Newton-John şi Zendaya.Recente pe Ok! Magazine

4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
baiat tanar fericit jpg
Conferinta BP 15 jpg
okmagazine jpg
gambling
tokens 8620520 1280  1  png
Cinci tipuri de asigurări ce aduc beneficii persoanelor juridice jpg
Verifică dacă ai luat aceste 5 lucruri în valiza de mare jpg
Portret   femeie   glamorous jpg
featured image (1) jpg
OkMagazine (1) (5) jpg
UNTOLD 2024   SOLD OUT (16x9) jpeg
1000088088 jpg
Eu în Procida 20240602 110927 jpg
Allan   CEO Saga jpg
POSTER DROPDOWN A1 landscape jpg
Cum să atragi mai multe talente în echipa ta   Ghid pentru angajatori jpg
Beach Please bilete GA jpeg