Cum arăta Ştefan, cel mai tânăr concurent de la Exatlon, înainte de a intra în concurs

21 martie, 2018
stefan jpeg

Fanii emisiunii fenomen Exatlon îl ştiu cu siguranţă pe Ştefan Floroaica, atletul seducător de doar 25 de ani, cel mai popular concurent din echipa Războinicilor.

Din păcate pentru acest tânăr foarte apreciat, echipa lui a pierdut aseară al cincilea duel cu cea formată din faimoşi, ceea ce a însemnat că echipa şi aşa decimată a albaştrilor a fost pusă, încă o dată, în situaţia de a propune trei oameni pentru eliminare.

image

Printre aceşti trei concurenţi din echipa albastră se numără şi Ştefan, propus de colegul lui, Ionuţ, ceilalţi doi aflaţi în pericol de a părăsi emisiunea fiind Alex şi Mariana.

Conform regulamentului concursului, telespectatorii au avut la dispoziţie o oră pentru a-şi vota favoritul, iar deznodământul se va afla în emisiunea difuzată de Kanal D în această seară.

Ştefan este unul dintre cei mai apreciaţi atleţi de la Exatlon şi sunt mici şanse să fie eliminat prin vot, ca dovadă numeroasele comentarii laudative de pe Facebook la adresa lui, cum ar fi acesta: "Ce milă mi-e de Ştefan că face parte dintr-o aşa echipă! Sper din suflet să rămână printre finalişti. E cel mai bun şi nu judecă pe nimeni, este corect. Deşi ţin cu faimoşii, hai Ştefan! Te apreciez".

Noi vă propunem să vedem cum era tânărul de 25 de ani înainte să înceapă aventura în Republica Dominicană, răsfoind contul lui public de Instagram! Veţi descoperi fotografii foarte inedite, multe fiind din perioada în care a lucrat pe timpul studenţiei, ca salvamar, în America.Recente pe Ok! Magazine

MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg
1  OKMagazine (1) (1) jpg
oameni de afaceri tineri jpg
birourile viitorului jpg
Simona Halep GettyImages 1407122206 jpg
Jacuzzi PNG
Heidi Klum GettyImages 1473071294 jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
XIU 2474 jpg
Magda Palimariu baietel Aksel jpg
PaulaSelingVideo jpg
okm2 jpg
okm1 jpg
familie cina distractie jpg
pensule png