Cum arată tatăl Simonei Gherghe. Părinţii vedetei sunt căsătoriţi de 44 de ani

29 mai, 2020

Simona Gherghe a avut întotdeauna  o legătură strânsă cu părinţii ei. Dacă izolarea a petrecut-o alături de cea care i-a dat viaţă, care îi e un ajutor de nădejde în creşterea copiilor, tatăl ei nu a putut să le fie aproape în această perioadă.

Acum, după ridicarea restricţiilor, familia s-a reunit. "La mulţi ani, tataie! Ne-am reunit cu toţii, după aproape trei luni! Să ne trăieşti sănătos! Te iubim!’’, a dat vestea Simona pe un site de socializare.

3 simo4 jpg jpeg

Mama vedetei, Silvia Gherghe, este de profesie psiholog, în timp ce Ioan, tatăl ei, a fost asistent la radiologie. Cei doi sunt căsătoriţi de 44 de ani.

stanga
dreapta
1 simo1 jpg jpeg
3 simo4 jpg jpeg

Părinţii Simonei au reuşit să câştige şi admiraţia ginerului Răzvan Săndulescu.

"Nu ştiu cum e la alţii, dar eu am un noroc mai mare chiar şi decât PSD care a plecat de la guvernare cu 2-3 luni înainte de pandemie, după 8 ani de guvernare (cu tot cu Cioloş, că tot ei au fost şi atunci). Revenind. Să rămâi în carantină cu mama soţiei este poate mai rău decât Covidul însuşi pentru 99, 99 la sută dintre soţi, dar eu am cea mai tare soacră din lume. Fără ea am fi fost morţi, de mai multe ori în ultimii trei ani. Eu sigur. Mulţumim Silvia Gherghe. Nu am un motiv anume să scriu asta, doar voiam să mă laud'', a mărturisit Răzvan. Recente pe Ok! Magazine

chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg