Cum i-a convins Putin pe ruşi să-l voteze din nou? Bani, pasiuni şi hobby-uri ale preşedintelui rus

19 martie, 2018
Vladimir Putin avere sporturi hobby (1) jpeg

După alegerile de ieri, liderul de la Kremlin a fost reconfirmat în funcţie fără mari emoţii. Uite ce aşi în mânecă a avut.

image

Vladimir Putin a fost reales preşedintele Rusiei după o campanie prezidenţială minimală, în decursul căreia s-a întâlnit cu agricultorii din sud, a susţinut un discurs de două minute la un concert în Crimeea şi a făcut o mulţime de selfie-uri cu tineri. Să ne amintim şi de vizitele "de lucru" prin fabrici, tipice sistemului comunist?

image
image

Ei bine, Vladimir Putin a fost creditat de aproape 76% din electoratul prezent la vot (din cei 107 milioane de alegători din imensa ţară cu 11 fuse orare!) şi este lăudat că a readus stabilitatea după anii '90.

Pentru tineri, el este un model de succes. Nu doar că este cel mai bogat rus (dacă nu cumva şi cel mai bogat om al Planetei, potrivit Business Insider), dar este are şi o viaţă activă. Pare cumva un soi de McGyver, cunoscător a toate şi practicant a toate.

Sporturi şi hobby-uri

Practicant de judo, preşedintele Rusiei este convins că artele marţiale antrenează nu doar corpul, ci şi mintea şi creierul, şi dezvoltă putere, reacţie, rezistenţă şi auto-controlul, dar şi abilitatea de predicţie, să vezi puterea şi slăbiciunile oponentului.

”Eram doar un copil când am început să practic judo şi am devenit profund interesat de arte marţiale, de filosofia lor specială, cultura, relaţiile cu oponentul şi regulile luptei”, a declarat Vladimir Putin, care deţine titlul de Maestru al Sporturilor în judo. În septembrie 2006, el a devenit preşedintele de onoare al Uniunii Europene de Judo, iar în 2010 a primit un doctorat onorific în judo din partea Universităţii de Tineret din Coreea din Coreea de Sud.

Putin este, totodată, un campion multiplu la Sankt Petersburg în Sambo şi Maestru al Sporturilor în Sambo. Preşedintele Rusiei mai deţine centura neagră la karate.

Şi, ca orice rus care se respectă, liderul de la Kremlin este jucător de hochei şi schior împătimit.

Totodată, pe cât de mult îi place să conducă şi să aibă în garaj cele mai puternice maşini ori să zboare cu elicopterul, pe atât iubeşte şi liniştea naturii, călăria şi pescuitul.

Mare iubitor de câini, cel mai puternic rus e înconjurat de animale şi a şi primit de la alţi lideri ai lumii exemplare canine.

Şi, cum imaginea contează şi la acest nivel, Vladimir Putin se întreţine ca o vedetă, apelând la cosmetică şi tratamente de estetică facială, precum filere şi botox - se vorbeşte că s-ar fi lăsat pe mâna aceluiaşi chirurg estetician la care a apelat şi amicul său, Silvio Berlusconi.

Cert e că Vladimir Putin va rămâne la Kremlin încă 6 ani şi, cu al patrulea mandat câştigat, se va apropia şi mai mult de recordul de longevivitate la cârma Rusiei, deţinut de Iosif Visarionovici Stalin, dictatorul care a stăpânit fosta URSS 29 de ani.

Unul dintre cei mai puternici oameni ai lumii, Putin ar putea fi şi cel mai bogat. "Business Insider" scrie că "Forbes" nu a putut estima averea lui, dar că exista indicii că ar fi cel mai bogat pământean.

Averea

Oficial, liderul de la Kremlin are un salariu anual de 1.300.000 dolari americani şi trăieşte într-un apartament. Neoficial, potrivit fostului consultat Stanislav Belkovsky, averea lui ar fi de peste 70 de miliarde de dolari, iar Bill Browder susţine că ar fi chiar de 200 de miliarde dolari.

Business Insider insistă că Vladimir Putin ar deţine nişte proprietăţi incredibil de scumpe, cum ar fi un palat de 1 miliard de euro, cu săli de cinema, heliport pentru 3 elicoptere şi alte numeroase facilităţi.

Putin ar mai avea cateva numeroase avioane, elicoptere şi yachturi de lux, între care Rossiya, un vas de 1.2 miliarde dolari! Vasul Olympia i-a fost dăruit lui Putin de oligarhul Roman Abramovich, cunoscut patron al lui Chelsea. Acesta are 57 de metri si costa 35 de milioane de dolari.

Colecţia de ceasuri a lui Putin este evaluată la peste 600.000 dolari şi include modele unice precum A. Lange & Sohne Turbograph Perpetual "Pour Le Merite".

La toate acestea se adaugă o inestimabilă colecţie de tablouri şi obiecte de artă.Recente pe Ok! Magazine

new amsterdam 1 png
ioana cirstea3 jpg
Monica Bellucci, 58 ani, Foto Instagram (2) jpg
oana ionita3 fb jpg
Carmina si Liviu webp
arsinel alexandru jpg
Alexandru Arsinel
trump4 profimedia jpg
emag7 jpg
Michelle Pfeiffer, Profimedia jpg
Iti doresti o cariera in care sa te dezvolti ca tehnician manichiurist Iata care sunt ustensilele si accesoriile de care ai nevoie jpg
Cum trebuie sa iti echipezi automobilul atunci cand pleci la drum jpg
Ați pregătit o escapadă de toamnă în constanța Iată câteva gesturi deosebite cu ajutorul cărora îți poți surprinde iubita! jpeg
De ce trebuie să ții cont atunci când faci sport pilates jpg
tatoiu3 facebook jpg
sufragerie jpg
cadou2 jpg
S1 PNG