Cum își alege Fuego costumele pentru scenă și unde își găsește inspirația atunci când pictează: “Hainele mele sunt o poveste"

5 mai, 2022
fuego22 jpg

Fuego își alege cu grijă hainele pentru scenă, iar fiecare dintre ele are o poveste. Artistul recunoaște că dă atenție fiecărui detaliu, pentru că publicul merită tot.

“Hainele mele de scenă sunt o poveste. Așa vreau să fie și așa mă simt bine! Nu sunt omul convenționalului! Port redingote lungi pentru că mă avantajează, pentru că nu sunt comune și pentru că dau foarte bine pe scenă. Aleg să lucrez mereu cu profesioniști și cred eu că apar în fața oamenilor așa cum trebuie de fapt să apară un artist pe scenă – elegant, sclipitor, atent la fiecare detaliu și mereu altfel. Asta și atrage parte din publicul meu. Acasă nu-s deloc extravagant și cred eu, așa cum îmi spunea acum vreo 30 de ani profesorul meu, George Grigoriu, că la spectacol, când apar, trebuie să fie sărbătoare și să mă îmbrac ca atare. Și mai e ceva – oamenii care vin să vadă un artist nu trebuie să-l vadă cu aceleași haine pe care le pot avea și ei! Iar eu am ținut și voi ține mereu la asta, voi investi și-mi voi respecta publicul, fie că place unora sau nu!”, spune Fuego.

fuego9 jpg

Atunci când nu urcă pe scenă și nu prezintă emisiunea de la TVR2, Fuego pictează.

“Cineva mă întreba recent de unde inspirația pentru tablourile mele. Nu e neapărat ceva de la care să pornesc, sunt de fapt stări, sentimente, emoții pe care le transpun pe pânză. Nu vine nici o rază pe geam care să-mi aducă putere de creație și nici nu fac lucruri inspirate din viață. Eu sunt atipic și-mi investesc timpul liber cu folos, într-o activitate care mă relaxează și care-mi dă, dincolo de orice, posibilitatea să-mi pun ordine în gânduri și să ajut, pentru că parte din fondurile obținute după comercializarea tablourilor, merg, de șase ani deja, către artiști și tineri talentați. Nu-s vreun mare pictor, nu mă consider așa, n-am pretenții ca cineva să mă vadă astfel. Tablourile mele au culorile sufletului meu și sunt sinceritate și forma mea de a mă regăsi iar și iar!”Recente pe Ok! Magazine

nastase44 jpg
pantaloni9 jpg
283358570 765260144914896 4912793473662659824 n jpg
profihairshop@okmagazine ro jpg
laufer1 jpg
Mihai Radu jpg
SIS5 jpg
Candace Bushnell jpg
Stefa jpg
Survivor Stefania Stefan 2 jpg
tinutele de vara la control BSB Otniela Sandu, Lili Sandu, Alexia Eram jpg
3 maria buza jpg jpeg
anticariat jpg
alegere parchet jpg
Elon Musk (2) jpg
andre6 jpeg
Marc Anthony și Nadia Ferreira jpg
rogoz8 jpg