Cum își menține Alina Eremia talia de viespe? Artista a dezvăluit că s-a confruntat mult timp cu o mare problemă

15 iunie, 2022
Alina Eremia jpg

Artista a făcut câteva dezvăluiri neașteptate în cadrul podcastului găzduit de Damian Drăghici.

Vedeta arată foarte bine și profită de fiecare ocazie pe care o are să-și etaleze formele. Însă silueta aceasta nu este ușor obținută, căci Alina a mărturisit că are o slăbiciune pentru dulciuri. Ba chiar la un moment dat, cântăreața s-a confruntat cu ceea ce se numește ”dependență de zahăr”.

Alina Eremia (2) jpg

„Dependența de zahăr. A fost o dependență care m-a măcinat așa mult timp. Nu te gândi că acum pot să evit de tot zahărul, încerc să am grijă.”, a spus vedeta în podcastul lui Damian Drăghici.

Alina Eremia (3) jpg

Ca o tânără artistă ce se respectă și ține foarte mult la imaginea sa, conștientizând că și aceasta formează pachetul complet admirat de fani, ea a detaliat ce stil de viață a adoptat.

Alina Eremia (4) jpg

„Eu îmi calculez caloriile. Am o aplicație unde îmi trec tot ce mănânc în ziua respectivă și cumva îți face și schematic așa, câte grăsimi ai consumat, câtă proteină. Încerc să fiu în parametrii normali, am foarte mare grijă ce mănânc. Nu țin vreo dietă, nu țin vreun regim, nu încurajez chestia asta. Am avut 12 kg în plus .. am avut multe kg în plus și nu e ca și cum nu le purtam cu mândrie, nu aveam o problemă. Am ajuns într-un punct în care am zis că vreau să arăt altfel, vreau să fiu mai sănătoasă, vreau să am grijă ce mănânc.”, a mai spus Alina Eremia în podcastul lui Damian Drăghici.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg