Cum își păstrează silueta perfectă Ilinca Vandici? Prezentatoarea mănâncă tot ce vrea

28 octombrie, 2022
Ilinca Vandici suplă6 jpg

Fanii prezentatoarei ”Bravo, ai stil” rămân înmărmuriți când Ilinca Vandici încarcă poze ce îi lasă fără cuvinte.

Căci vedeta TV are un corp fără cusur. Un fan nu s-a mai abținut și a întrebat-o: ”Ilinca, la ce cantină mănânci?” Iar un altul i-a răspuns: ”La aceeași cu Băduleasca”, insinuând că vedetele emisiunii ar face foamea.

Poate că Raluca mănâncă foarte puțin că i s-a micșorat stomacul, în schimb Ilinca se jură că nu ține dietă și nu se abține de la nimic, doar că mănâncă foarte cumpătat.

Ilinca vandici uimește de fiecare dată cu ținutele spectaculoase, care îi vin perfect tocmai fiindcă arată demențial. Picioare sculptate și abdomen tonifiat, Ilinca Vandici are în schimb un secret infailibil: vedeta nu renunță la sport, orice ar fi.

„Nu, nu țin o dietă. Nu știu dacă am ținut, în viața mea, o dietă dată de un nutriționist sau așa. Eu am același stil de viață, același regim echilibrat de mai bine de 10 ani de zile deja, și ăsta este secretul. Adică pentru mine, cum să zic eu, și cred că pentru oricine, e mai greu să ții o dietă drastică o lună, două, trei, după care te gândești: „OK, acum mă las de dietă și ce fac? Mă apuc și mănânc tot ce îmi convine? Mamă, una, două pun la loc kilogramele pe care le-am slăbit!”. Deci corpul nu face față cu bine la toate transformările astea. Tocmai de aceea, am promovat un stil de viață echilibrat și mi se pare foarte important să încerci să mănânci cât se poate de sănătos, să faci un pic de sport, dar să-ți permiți, când vrei să trișezi, să mănânci dulce, să mănânci fast-food, nu contează, absolut tot ce poftești tu”, a declarat Ilinca Vandici pentru VIVA!.

„Paste, desert ce conține ciocolată, multe fructe. Ce îmi mai place? Stai să mă gândesc ce e nesănătos! Semințe, îmi place să mănânc semințe, să ronțăi semințe. Aș mânca, uneori, cantități extrem de mari de fructe. Ce să vezi? Nici astea nu sunt bune în cantități mari, deoarece conțin fructoză. Cam astea sunt, puține, pot fi numărate pe degete. Ah, și burger, și cartofi prăjiți! Deci câteva acolo”, a mai spus prezentatoarea TV pentru sursa menționată.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
Libertatea alegerii și cardurile cadou  Dăruiește un cadou fără complicații jpg
creme de fata coreene jpg
Finanțare rapidă pentru nevoile tale jpg
ILUMA Stardrift KV Portrait jpg
WSCM Bucuresti 2023 jpg
tratament facial jpg
masina spalat emag jpg
implant dentar (1) jpg
img okmagazinero jpeg
Târgul devoratorilor de carte jpg
cizme de cowboy outfit (1) jpg
sejur zakynthos jpg
Janet Jackson si Naomi Campbell, la ziua lui Sean Diddy Combs   Instagram jpg
turist verifica harta jpg
UNDER 25 jpeg
Balenciaga I Bang & Olufsen Speaker Bag png
woman having cup coffee green kitchen jpg