Cum îţi alegi parfumul în funcţie de ocazie – aromele care te fac remarcată

17 decembrie, 2021

Fie că ieşi la o întâlnire romantică sau cu prietenii ori să-i cunoşti familia iubitului de Sărbători, în fiecare ocazie te poţi pune mai bine în valoare cu parfumul potrivit 

Atunci când alegi un parfum trebuie să ţii cont de mai multe aspecte. Primul, desigur, este mesajul pe care vrei să-l transmiţi celor din jur despre tine – mister, încredere în tine, forţă, libertate, senzualitate, sensibilitate... Aroma pe care o porţi trebuie să vorbească despre personalitatea ta. Dincolo de asta, însă, trebuie să ţii cont şi de momentul din zi şi ocazie – astfel că, în mod ideal, nu ar trebui să optezi pentru un singur parfum.  

Pe timp de zi, alege un parfum mai fresh – pentru că unul foarte puternic poate deveni deranjant la birou, de pildă. Notele florale, citrice sunt cele mai potrivite – iar un parfum precum Lime Green, de la Mysu, vine exact cu acel mesaj olfactiv care să te pună în valoare. Un parfum care te inspiră cu un temperament viu, Lime Green descrie atât de frumos farmecul feminin prin note incitante de vanilie, floare de portocal şi condimente. (50 ml – 80 lei).  

3 mysu lime green jpg jpeg

Domnii pot găsi şi ei o multitudine de variante în gamele Mysu. Una dintre recomandările de zi este parfumul Smarald, care face parte din colecţia de lux a brandului Mysu, cu un design mai elegant. Cu o compoziţie echilibrată în care se contopeşte bergamota, chihlimbarul şi florile de portocal, acest parfum este dedicat bărbaţilor care caută rafinamentul şi iubesc luxul.(100 ml – 150 lei). 

4 mysu smarald jpg jpeg

Când vine vorba despre parfumurile de seară, lucrurile stau diferit. Acum se face trecerea către note mult mai intense, parfumuri lemnoase, orientale şi picante, care să lase o impresie puternică, să te scoată din anonimat. Mysu are aici o propunere din Gama Orientală: Secret Tobacco este parfumul feminine care vorbeşte despre spiritul aventurii ce prinde viaţă în acest mix de ghimbir, şofran şi nucşoară, înnobilat cu un delicat buchet de crini şi osmanthus şi învăluit de patchouli şi vanilie. (75 ml – 200 lei). 

1 mysu tobacco jpg jpeg

Pentru domni, recomandarea Mysu la ceas de seară, pentru o amprentă olfactivă de neuitat este parfumul Brilliant, din colecţia de lux: un parfum care trezeşte simţurile cu notele irezistibile de iasomie şi mosc, ca apoi să te seducă cu amorele de ambră şi rom. Pregăteşte-te pentru un parfum care creează dependenţă şi descătuşează puterea atracţiei masculine. (100 ml – 150 lei) 

2 mysu brilliant jpg jpeg

În egală măsură, în lumea parfumurilor Mysu poţi descoperi şi arome versatile pe care să le porţi în timpul zilei, dar şi la un eveniment special – aşa cum este Purple Light, un parfum feminin imprevizibil, care evoluează de la un moment la altul. Printr-o combinaţie surprinzătoare de ananas şi iasomie, acest parfum sugerează eleganţa şi lejeritatea femeii moderne. (100 ml – 110 lei). Sau Topaz, un parfum feminin unic din colecţia de lux, care surprinde atât de bine forţa şi frumuseţea Orientului. Conţine note de mosc pudrat, aldehide, ambră şi vanilie – un parfum perfect pentru sezonul de toamnă şi iarnă. (100 ml – 150 lei). 

6 mysu topaz jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

teo89 jpg
untold3 jpg
Julia Fox black (6) jpg
cezzar91 jpg
scarla3 webp
ceas jpg
cornelia73 jpg
Ioana Ginghina sexy slaba silueta se mentine (1) jpg
arsinel8 jpg
Gaz pe Foc (6) jpg
tania PNG
alessia raiciu jpg
piele8 jpg
briana8 jpg
katie1 jpg
Rebel Wilson și iubita Ramona Agruma (9) jpg
Gina Pistol 2 jpg
angelina jolie profimedia 0714246197 jpg