Cum poți crea o comunitate strânsă în jurul afacerii tale: secretele unui manager de succes!

15 iunie, 2022
Coșuri cadou personalizate jpg

În zilele noastre, în spatele unei afaceri de succes se află, de multe ori, un manager care știe să realizeze cea mai bună strategie pentru afacerea sa. Construirea unei comunități solide este unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le aibă în vedere, așadar, dacă vrei să construiești un business de succes, este recomandat să descoperi tehnicile care te ajută să-ți dezvolți afacerea, pe termen lung!

Secretele unui networking eficient

  • Creează legături de lungă durată cu oamenii potriviți

Workshopurile, conferințele, convențiile și decernările de premii sunt doar câteva dintre evenimentele unde ai posibilitatea de a cunoaște alte persoane care înțeleg tipul de business pe care îl administrezi. De aceea, poate că ai vrea să cunoști pe toată lumea și să faci primul pas pentru parteneriatele viitoare. Însă, deși este bine să fii comunicativ și deschis față de cei din jur, din nefericire, este posibil să nu ai timpul necesar de a stabili o conexiune mai solidă.

De aceea, data viitoare, ia-ți un timp de răgaz în toiul evenimentului și gândește-te că ar fi bine să vorbești cu persoanele potrivite pentru a lărgi cercul celor interesați de businessul tău. Fie că vrei să discuți cu persoane care îți împărtășesc viziunea, fie că îți dorești să afli perspectiva unui alt manager care ar putea deveni un partener de afaceri, important este să înveți ceva nou în acea zi! Nu contează doar câte cărți de vizită ai obținut, ci și cât de semnificative au fost conversațiile pe care le-ai purtat!

  • Nu uita să menții, în timp, legătura creată

Poate că ai întâlnit alți oameni de afaceri care te-ar putea ajuta să-ți construiești viziunea, însă după ce evenimentul a luat sfârșit, vremea trece și nu știi cum poți relua discuția! De aceea, este bine să ții legătura și să profiți de orice ocazie pentru a discuta cu persoanele care încep să facă parte din comunitatea ta! De exemplu, dacă se apropie o ocazie deosebită, coșurile cadou personalizate create de Boutiquecadeaux.ro reprezintă un gest de bun gust, care îi va impresiona pe cei din jur, cu siguranță! Chiar și cel mai pretențios partener de business va fi încântat atât de selecția fină de produse, cât și de faptul că ai realizat acest gest. Pentru a menține legătura în lumea afacerilor, evenimentele speciale reprezintă momentele perfecte pentru a deschide calea către un parteneriat!

  • Fii chiar tu cel care îi ajută pe cei din jur

Există și situații în care cei din comunitatea ta nu te pot ajuta, însă poți deveni tu cel care îi ajută pe ceilalți. Dacă ai descoperit faptul că două persoane din comunitate s-ar putea ajuta reciproc, nu ezita să le faci cunoștință. Dacă aceștia vor reuși să încheie un parteneriat, atunci legătura ta cu cei din comunitate devine mai strânsă și mai ușor de menținut, în ciuda trecerii timpului!

În concluzie, nu este simplu să faci networking și să construiești în jurul afacerii tale o comunitate în care managerii să se susțină reciproc. Însă, dacă vei aplica sfaturile enunțate anterior, atunci vei fi mai aproape de momentul în care vei avea succes, iar viziunea ta va deveni realitate!

Sursa foto: Shutterstock.comRecente pe Ok! Magazine

clap0 jpg
carmen78 jpg
ristei1 jpg
img 1 jpg
david popovici
Eva Zaharescu jpg
ela31 jpg
image png
festival1 jpeg
teo4 jpg
Margot Robbie și Ryan Gosling (5) jpg
travis barker si korteney
celia40 jpg
Angelina și Shiloh Jolie Pitt jpg
Jill Biden și Leti jpg
Angelina Jolie și Zahara jpg
Travis Barker spre spital (2) jpg
Bono jpg