Cum reușește Gigi Hadid să se mențină atât de slabă? Iată dieta ei neobișnuită!

gigi hadid
Gigi Hadid și Taylor Swift, vedere din spate

Gigi Hadid, unul dintre cele mai populare modele ale momentului, a făcut furori zilele trecute, la petrecerea în bikini organizată de Taylor Swift la reședința ei cu ieșire la ocean, din Rhode Island. Ei bine, în costumul ei e baie simplu și sexy, Gigi a fost prototipul siluetei perfecte, după cum o arată și această captură de pe DailyMail.co.uk.

Cum reușește frumoasa manechină să arate atât de suplă? O să vă mire, dar Gigi nu este chiar o mare fană a dietelor.

E drept că la 21 de ani, vârsta blondei Hadid, nu ai de ce să elimini din meniul tău alimentele care îți plac, deși pe termen lung, efectele alegerilor alimentare greșite se pot vedea. Modelul de origine arabă are grijă, în cea mai mare parte a timpului, de ce mănâncă, dar nu mereu. „Prefer să urmez un regim mai dur timp de o lună, cu hrană sănătoasă și cu ore zilnice de box, căci motto-ul meu este: «Mănâncă ce trebuie pentru a rămâne suplu, răsfață-te cu un burger pentru a nu înnebuni!».“

gigi-hadid-2016-photo-sports-illustrated-x159793_tk2_00684-rawwmfinal1920
Gigi, în Sports Illustrated

gigi-hadid-2015-photo-sports-illustrated-385902097 gigihadidsi

Filosofia de lifestyle a frumoasei Gigi ar fi, așadar, aceasta: să aibă grijă ce mănâncă și să completeze cu un regim de fitness dur, doar atunci când se pregătește pentru un eveniment important, cum ar fi prezentarea Victoria’s Secret.

„Mai degrabă aleg să țin programul de detoxifiere Master Cleanse timp de zece zile decât să mănânc doar salate, timp de șase luni.“

Până la urmă, vorbim de un manechin cu un apetit extraordinar, care i-a mărturisit lui Jimmy Fallon că, odată, a pornit în misiunea de a descoperi cel mai bun burger din New York. Iar pentru asta a încercat câte unul nou pe săptămână, timp de un an.

Foto: printscreen DailyMail.co.uk, Sports Illustrated

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA