Cum reușește Mihaela Rădulescu să arate atât de bine? Care e sportul ei preferat?

Citeste tot despre:

, ,

Nu e niciun secret pentru nimeni că frumoasa prezentatoare are o viață activă și că militează, destul de des, pentru asta. Nu o dată s-a întâmplat ca Mihaela Rădulescu să promoveze stilul de viață sănătos, presărat cu antrenamente sportive dese. Dar v-ați întrebat ce face mai exact Mihaela Rădulescu pentru o așa siluetă?

Ei bine, după cum spunea chiar ea acum câteva luni, disciplina vieții este cheia succesului. Un stil alimentar corespunzător, sport cât se poate de des și o gândire pozitivă ar putea aduce pentru oricare dintre noi mulți ani în buchetul vieții.  ”Dacă nu sunteți genul disciplinat, care să facă sport zilnic, resetați-vă nițel și puneți treaba asta în capul listei de priorități. Nu vă trebuie musai abonament la sală și echipamente scumpe, ci voință, disciplină, respect și iubire de sine, pasiune pentru propria sănătate și înfățișare. Dacă se poate să renunțați si la zahăr, gluten și la prea multa sare, cu atât mai bine. Nu v-aș pune să renunțați chiar la tot ce vă place (chiar daca unele plăceri se numesc vicii…), pentru că și hormonul fericirii ne ține tineri și sănătoși. Așa că, un echilibru între ce e sănătos și …ce ne place e cheia unui trup sănătos, a unei bune dispoziții care știe să lupte cu orice problemă, a unei frumuseți care ne face dreptate în viată, la muncă, în fața oglinzii, în ochii celor dragi.”, spunea ea, la un moment dat, pe Facebook.

Ar mai fi, însă, un secret care ar ajuta-o pe Mihaela să se mențină în formă. Potrivit Kingăi Sebestyen, Mihaela Rădulescu practică Kangoo Jumps de ori câte ori are puțin timp liber, purtându-și ghetele specifice în mașină, oricând. „Am admirat-o dintotdeauna pe Mihaela Rădulescu pentru cariera ei și pentru modul în care arată. Are un corp perfect, frumos lucrat, și dovedește că știe să trăiască viața dincolo de orice idei preconcepute. Îi admir creativitatea și munca. Este definiția femeii frumoase și de succes. Pentru cariera mea ea a reprezentat un ajutor de nădejde la început, când m-a invitat în emisiunea Duminica în familie. A sărit pe ghete Kangoo Jumps alături de mine, a urmat atunci programul meu de sport și a spus că avea ghetele Kangoo Jumps în mașină oriunde călătorea. Mihaela este o femeie asumată, care își trăiește viața așa cum și-a propus, fără să ofere explicații nimănui. Este un exemplu de voință și de perseverență. Mă bucur pentru tot ceea ce realizează și îi mulțumesc că mi-a fost alături la începuturi”, declară Kinga Sebestyen.

În urmă cu zece ani, Kinga a fost invitată în emisiunea Mihaelei Rădulescu, vedeta testând pentru prima dată sportul pe ghete Kangoo Jumps și declarând ulterior că face acest tip de mișcare pentru a-și întreține silueta.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA