Cum s-a răzbunat Elvis Presley pe Priscilla după ce a aflat că a fost înșelat

13 decembrie, 2022
elvis

Elvis Presley a găsit o modalitate de a-și aduce iubita în fața Pricillei după ce a aflat că a fost trădat.

Starul a cunoscut-o pe Linda Thompson în iulie 1972 și, în scurt timp, au început o relație pasională. O lună mai târziu, divorțul lui Elvis de Priscilla era finalizat, era 15 august 1972. Cei doi erau despărțiți de peste un an, dar Regele suferea încă după ce aflase că Priscilla îl înșelase.

La începutul anilor 1970, Priscilla și Elvis au devenit fascinați de artele marțiale. Instructorul lor, Mike Stone, a devenit o mare parte din viața lor, dar Priscilla a dus relația la nivelul următor.

„Mike emana încredere, farmec și inteligență. S-a dezvoltat o prietenie profundă. Am conștientizat că felul în care trăisem până atunci era nefiresc și în detrimentul bunăstării mele. Relația mea cu Mike se transformase acum într-o aventură", povestea actrița.

La scurt timp după aceea, Priscilla și-a dat seama că relația ei cu Elvis s-a încheiat. Ea i-a spus că pleacă și a început demersurile pentru divorț.

Cu toate acestea, după ce Elvis a cunoscut-o pe Linda, a știut că are o modalitate grozavă de a se răzbuna pe fosta lui soție. Linda a dezvăluit recent că, pe măsură ce petrecea mai mult timp cu Elvis, vedea cât suferă artistul după aventura Priscillei.

Linda susține că despărțirea îl rănise pe star. Regele s-a supărat pe Priscila și nu a vrut să lase lucrurile așa.

Drept urmare, a „proiectat o întâlnire” pentru a-i arăta lui Priscilla supermodelul cu care se vedea. Elvis a dus-o pe Linda la școala fiicei sale, Lisa Marie Presley.

„Iubito, Priscilla va fi acolo și vreau să o cunoști. Dar vei purta pantofi cu talpă plată, deoarece ești mult mai înaltă decât ea”, își amintește blonda că i-a spus solistul. Linda nu a detaliat cum a decurs întâlnirea, dar a recunoscut că, în cele din urmă, Elvis a făcut pace cu Priscilla.

Elvis și Priscilla au muncit din greu pentru a avea o relație civilizată în beneficiul Lisei Marie Presley, așa că s-au întâlnit de multe ori.

Linda a mai mărturisit că ea și Priscilla au avut o relație bună pe măsură ce anii au trecut.  „Sunt mulțumită că a salvat casa lui Elvis, Graceland, pentru fani”. : „Nu suntem prietene, dar avem o relație cordială când ne întâlnim. Lisa Marie și cu mine am rămas în contact de-a lungul anilor”.

Linda a remarcat că filmul biografic recent lansat, Elvis, de Baz Luhrmann, este incorrect, pentru că o prezintă ​​pe Priscilla ca salvatoarea lui.  „De fiecare dată când Elvis a fost internat în spital, împărțeam camera cu el. Filmul o arată pe fosta lui soție, Priscilla, lângă patul lui. Ea nici măcar nu îl vizita. În acești ultimi ani cred că i-am salvat viața de zece ori”.

„Odată a adormit după ce a luat o pastilă pentru insomnie și a venit cu capul într-un castron cu supă de pui. Dacă nu eram cu el, s-ar fi sufocat. Au fost și alte episoade, dar le voi duce cu mine în mormânt”, a adăugat ea.

Elvis și Linda s-au despărțit în cele din urmă în decembrie 1976, după ce ea nu a mai rezistat să fie înșelată.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg