Cum s-a schimbat înfățișarea lui Jennifer Aniston de-a lungul anilor?

Este una dintre cele mai talentate și îndrăgite actrițe de la Hollywood. Și cum în urmă cu o săptămână Jennifer Aniston a împlinit 47 de ani, ne-am gândit să facem o retrospectivă a look-urilor pe care simpatica actriță le-a avut până acum! Haideți să vedem, așadar, cum s-a schimbat înfățișarea actriței de-a lungul anilor!

1990 – 1999

Prima fotografie datează din 1990, pe când Aniston filma la serialul ”Ferris Bueller TV”. Doi ani mai târziu, Aniston își schimbase deja look-ul, optând pentru breton și o nuanță mai arămie a părului (1992, reclamă).

Cea de-a treia fotografie a fost surprinsă în iunie 1995, pe când Jennifer se afla la un picnic caritabil. Aici, soția lui Justin Theroux avea părul tuns scurt și filat în față.

Alți doi ani mai târziu, Jennifer își deschise părul și optase pentru o nuanță care se aseamănă cu cea pe care o are astăzi. În fotografia  nr. 4, Aniston se afla la premiera ”Picture Perfect”, în iulie 1997.

Ultima fotografie ne-o arată pe Jennifer Aniston în 1999, în plină glorie cinematografică, dar și amoroasă, căci pe atunci era partenera lui Brad Pitt. Un bob scurt, foarte sexy, cu care ne-ar plăcea s-o vedem și astăzi.

colaj1

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA