Cum să ai haine curate pentru a te bucura de rezultate fără cute?

27 octombrie, 2022
haine PNG

Modul în care îți usuci hainele poate afecta modul în care acestea arată și cât durează în timp.

Atunci când trebuie să îți speli rufele, nu îți dorești să-ți scoți hainele din mașină și să descoperi că s-au deteriorat. Deși există etichete care recomandă cum să speli fiecare articol de îmbrăcăminte, nu este ușor să speli aceleași tipuri de țesături în același ciclu de spălare.

Pentru a te ajuta să îți păstrezi hainele curate, dar și fără cute și alte deteriorări, alege uscarea hainelor într-un procedeu cât mai benefic. Practic, trebuie să citești etichetele pentru a vedea care sunt indicațiile de spălare și uscare și pentru că vrei să cunoști din ce materiale sunt confecționate, pentru a te putea bucura de o mai bună metodă pentru uscarea rufelor.

Iată sugestii despre cum să profiți la maximum de hainele tale preferate pentru a arăta impecabil

Trebuie să acorzi atenție de la prima spălare a hainelor tale și le tratezi cu drag pentru că s-ar putea să fii surprinsă de cât de mult rezistă și cât de bine arată în continuare.

De aceea, nu există o soluție unică, ci un mix de combinări pentru a afla ce setare să utilizezi pe uscătorul de rufe și când să optezi pentru un suport de uscare a rufelor.

Poți începe cu mașina de spălat. Majoritatea mașinilor de spălat au și program de centrifugare. De asemenea, fiecare mașină de spălat de la Altex.ro beneficiază de programe diferite de clătire și spălare care încarcă hainele cu mai multă sau mai puțină apă.

De aceea, dacă observi că hainele încă mai au apă și / sau sunt cu mai grele decât de obicei, atunci poate că este necesar să setezi centrifuga.

De asemenea, poți să folosești un suport pentru a usca fiecare haină după modul în care a fost croită și după tipul de țesătură. Alege să usuci în aer liber, dacă locuiești într-o zonă unde nu este poluare și pentru a evita să menții vaporii în pereții casei tale. 

Totodată, poți alege să îți usuci hainele pe diferiți suporti pentru aceste câștiguri:

  • Usucă hainele pentru a utiliza mai puțină energie, ceea ce economisește bani și are un impact mai mic asupra mediului.
  • Diferite materiale pot fi prevenite în a se lipi static, atunci când sunt uscate.
  • Uscarea împreună cu aerul curat poate să le ofere hainelor un miros neutru.

În general, hainele pe care urmează să le spăli într-un ciclu permanent sau obișnuit pot fi uscate și pe un uscător de rufe. Totuși, este indicat să verifici inițian ceea ce scrie pe etichetă, pentru a vedea dacă nu sunt setări speciale.

În special, nu dorești să usuci la mașină nimic care ar trebui să fie spălat manual. Dacă ai îndoieli, uscă hainele pe un suport de uscare.

Mai mult de atât, procedând în acest mod, poți să reduci facturile la energie, precum poți să oferi o durată mai mare de folosire a hainelor.

Dacă nu ai o zona unde să îți intinzi rufele, există și alte metode de a îți usca hainele în casă. De exemplu, ai putea să cumpări un suport de uscare a hainelor de interior sau poți să te folosești de suportul pentru prosoape sau, dacă ai, de perdeua de duș.

Sursa Foto: Pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

Investiții mici, impact mare Cum să aduci un plus de confort în casa ta prin idei moderne de amenajare jpg
okmagazine ro lenovo yoga jpg
Top 5 beneficii ale achiziției unei asigurări RCA online jpg
geaca dama iarna jpg
Provocările premenopauzei  Impactul asupra somnului și metode de relaxare jpg
Lansare George Soare foto PR 2 jpg
Sebi Dascalu, Georgiana Ene si Gabriel Serban   MasterChef Romania 2024 jpg
Pietre semiprețioase jpg
Prințul Philip PR jpg
sarbatori intalnire familie parinti 5778892 jpg
transilvanian ninja 1 jpg
Steve Aoki jpg
okmagazine ro tv smart samsung  jpg
carte OK JPG
finabar524 png
poza 1 jpg
Espressoare manuale versus automate jpg
5 stiluri de design care se potrivesc perfect cu o bucătărie open space jpg