Cum să asortezi o salopetă? Cinci look-uri elegante pe care să le copiezi

10 iunie, 2022
salopeta jpg

Iată un micro-ghid despre cum să folosești salopeta, costumul elegant care salvează aspectul dintr-o singură piesă, în cinci idei de copiat pentru primăvară.

Ceremonie, întâlnire sau ocazie specială? Nu există nimic mai bun decât salopete elegante pentru a-ți asigura aspectul elegant. Dacă aștepți o invitație la cină sau trebuie să găsești rapid rochia pentru nunta celei mai bune prietene care a decis să se căsătorească, ești în locul potrivit.

Epoca în care invitatele la nuntă purtau rochii de ceremonie prea asemănătoare între ele încât să le facă pe toate să arate la fel s-a încheiat. Inovațiile continue în domeniul modei au dus la introducerea de noi modele, inclusiv salopete elegante de ceremonie.

Așadar, nu intra în panică. O salopetă elegantă îți poate rezolva toate problemele de styling. Un adevărat colac de salvare pentru fashioniste: a avea cel puțin o salopetă șic în dulap este o necesitate pentru a salva o zi sau o seară specială. În primul rând pentru că îți va permite să fii uimitoare în cel mai scurt timp. Și apoi, pentru că aceste salopete elegante sunt foarte ușor de purtat: concentrează-te doar pe accesorii contrastante studiate.

Un articol de îmbrăcăminte care vine ca un întreg, salopeta este piesa-cheie pentru femeia contemporană, mereu pe fugă, din primăvara-vara 2022. Avantajele sale: pur și simplu îmbraci o singură piesă pentru a crea o ținută. Totuși, acest lucru nu este adesea suficient pentru a o face în esență elegantă. Cum să combini o salopetă pentru a arăta sofisticat? Iată un ghid de stilizare a salopetei.

Trenciul maxi, aliatul la modă

La birou și în timpul liber, trenciul poate fi purtat oricând peste salopete elegante. Secretul este să optezi pentru un model neglijent într-una dintre culorile de top pentru primăvara-vara 2022, cum ar fi verde sau portocaliu.

Sau poți opta pentru clasicul trenci bej. Pentru a fi la zi, un studiu asupra accesoriilor: ochelari de soare la ultima modă și pantofii butucănoși ai momentului.

Concentrează-te pe pantofi și bijuterii

Salopete elegante cu imprimeuri geometrice sau florale, cu motive vintage în tonuri pastelate, toate sunt foarte în vogă. Originalitatea modelului le permite să fie purtate atât în afara serviciului, cât și la ocazii formale. Sfatul: fă din salopeta grafică vedeta absolută. Pune-o în valoare cu bijuterii care să atragă atenția, cum ar fi, de exemplu, un lănțișor de gât. În picioare, sandale cu platformă sau cu șireturi.

Seara, negru total

Încă de la crearea sa în anii 1930 de către Elsa Schiaparelli, eterna salopetă neagră elegantă dintr-o singură piesă s-a impus printre ținutele de seară. 

Aceste salopete elegante sunt populare pentru că pun în valoare formele fără să le accentueze și se potrivesc cu ușurință tuturor fizicurilor.

Sună plictisitor? Categoric nu. Contrar a ceea ce s-ar putea crede, culoarea închisă nu trebuie să se piardă în peisaj, ci mai degrabă trebuie subliniată. Este mai bine să alegi salopete elegante cu decupaje sau decolteuri adânci, care să fie purtate cu un blazer masculin de tip dinner jacket și detalii strălucitoare.

Cu blazerul clasic

Salopeta este costumul elegant dintr-o bucată al momentului. Strâmtă sau cu efect de a doua piele, în primăvara-vara 2022 ea poartă numele de catsuit. Pentru un look catsuit, dar nu prea exagerat, optează pentru salopete elegante purtate cu un blazer obișnuit care să acopere punctele critice, care să fie ales într-o culoare contrastantă. Pantofii, o pereche de slingbacks atemporali: mai informali decât pantofii cu toc, dar potriviți și pentru ținuta office.

Poți adăuga - în loc de un blazer - niște cămăși damă elegante pentru un aspect mai interesant sau formal.

Scoate vedeta rock cu o jachetă de piele

O jachetă din piele sau un blazer sunt completarea perfectă pentru salopete elegante bej sau în tonuri similare. Nu, nu vorbim despre salopete cargo, ci mai degrabă despre salopete elegante din mătase sau viscoză moale. Neutre prin natura lor, aceste salopete se pretează la ținutele rock, dar nu sunt niciodată stridente. Pentru cele mai glamouroase, sfatul este de a începe cu un model din țesătură cu efect de piele.



Recente pe Ok! Magazine

chiuveta  jpg
07 10 gentelman jack (1) jpg
lumanari aniversare femeie jpg
Colecția Oltre jpg
Charlotte Holmes, captură Youtube png
Iuliana Tudor foto PR jpg
1  prima poza jfif
V2 (1) png
Cafea cu lapte jpg
okmagazine ro (3) jpg
Cu OK! în Qatar jpg
Sfanta Cuvioasa Parascheva PNG
Bucharest Fashion Week jpg
KV InStore 1000x600px jpg
Top 3 moduri prin care po i atrage aten ia atunci când ie i în public jpg
Disney   1024 x 768 px jpg
untold 2024 FOTO FESTIVALUL UNTOLD jpg
masca metal detox  jpg