Cum să dai de înţeles ce cadouri îţi doreşti de Crăciun

8 decembrie, 2020
1 img 0139 jpg jpeg

Se apropie cea mai importantă perioadă pentru cadouri şi, cu siguranţă, nu vrei ca cei dragi să-ţi ofere lucruri nepotrivite sau pe care le ai deja. Aceştia vor cheltui bani pentru ceva ce-ţi vei dori să returnezi şi surpriza nu va mai fi la fel de impresionantă.

Mai mult decât atât, dacă părinţii sau bunicii nu ştiu mai clar ce ţi-ai dori, va fi mai greu să găsească ceva cu adevărat pe gustul tău. De aceea, de ce să nu încerci să le dai de înţeles şi să oferi mici semne încă dinainte de sărbători. Surprizele sunt, desigur, esenţa Crăciunului, dar, ca adult, ai nevoie de mai mult decât atât. Iată câteva modalităţi prin care te poţi asigura că primeşti ce-ţi doreşti:

Trimite poze şi linkuri celor dragi

Avantajul mediului online este că eşti doar la un click distanţă de ceea ce-ţi doreşti. Asta înseamnă că cei care vor să te surprindă cu cadouri pot la fel de uşor să-ţi ofere ceva pe placul tău. În această perioadă, poţi să le trimiţi linkuri şi poze cu accesorii, bijuterii sau articole vestimentare care ţi-au făcut cu ochiul. Bijuteriile sunt pe lista oricărei femei, iar partenerul tău se gândeşte, cu siguranţă, să-ţi dăruiască inele sau cercei de Crăciun. 

Dă-i de înţeles că-ţi doreşti inele din aur galben printr-un simplu mesaj cu adresa site-ului. Partenerul tău va şti că bucuria ta va fi mai mare dacă îţi oferă ceva de preţ pentru tine. Nici romantismul acestui gest nu va dispărea, deoarece el îţi poate demonstra că este încă foarte atent la nevoile tale şi te ascultă.

Profită de locaţiile în care ieşi cu prietenii

Poate prietenele tale cele mai bune nu sunt convinse de ceea ce ţi-ai dori în acest an şi au nevoie de o doză de inspiraţie. Când sunteţi la shopping în magazinul tău preferat, fă comentarii pozitive despre lucrurile pe care ţi-ai dori să le ai în garderobă. În special în apropierea Crăciunului, toţi cei din jurul tău vor fi atenţi la ceea ce spui şi ce îţi atrage atenţia. De asemenea, tu trebuie să faci la fel pentru cei dragi.

Dacă eşti cu părinţii în magazine de electrocasnice, oferă semne prin conversaţii despre cele de acasă pe care vrei să le schimbi. Fie că este vorba de un cuptor cu microunde sau un aspirator, decide ce ţi-ai dori şi discută cu aceştia chiar în magazin. Nu trebuie decât să oferi mici indicii despre motivele pentru care o schimbare ar conta pentru tine şi familia ta. Părinţii vor pune mult accent pe cadouri practice, iar ceva ce poţi folosi mult timp pe lângă casă va fi şi pe gustul lor.

Fă un wishlist online

Tot mai mulţi oameni apelează la listele online de tip wishlist când vine vorba de cadouri de nuntă, botez sau alt eveniment important. Poţi apela la acestea şi pentru cadourile de Crăciun. De exemplu, dacă îţi doreşti anumite cărţi, poţi face un wishlist cu cele pe care vrei să le cumperi cât mai curând. 

Nu e nevoie ca wishlist-ul să fie online. Fă liste de cadouri pe care ţi le doreşti şi lipeşte-le pe uşa de la frigider sau pe un panou de plută din zona de birou. Uneori, a da de înţeles nu este suficient şi ai nevoie de semne concrete.

Nu uita să fii atentă şi la dorinţele celor dragi, nu doar la ale tale. Sezonul cadourilor înseamnă reciprocitate şi surprize pe care trebuie să le faci la rândul tău. Fii atentă la semnalele celor din jur şi alege cu grijă cadourile.

Sursă foto: pexels.comRecente pe Ok! Magazine

carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
Angus T  Jones în Doi bărbați și jumătate, Getty (3) jpg
Shakira (12) jpg
adidasi pentru copii jpg
Lily Rose Depp, The Weeknd și Sam Levinson, Foto Getty (3) jpg
Ce fel de parteneri cauți pentru afacerea ta  Iată cum identifici cei mai buni furnizori și clienți jpeg