Cum să fii cea mai frumoasă de Dragobete. Trucurile de care să ţii seama

13 ianuarie, 2020
2 iubire jpg jpeg

De Dragobete, vrei să îl faci să se reîndrăgostească de tine, să atragi toate privirile într-un restaurant sau şi să îl faci mândru că are aşa o iubită frumoasă. Nu-i nimic greşit sau exagerat în tot ceea ce îţi propui: este normal să vrei să fii cea mai bună versiune a ta de sărbătoarea iubirii.

Dacă ai un iubit, fă-i o surpriză şi propune-i să ieşiţi în oraş, asta dacă iniţiativa nu a venit deja din partea lui. Iar în cazul în care eşti încă o „single lady”, pregăteşte-te să fii cucerită! Încetează să urmăreşti obsesiv fotografiile în doi postate de prietenele tale, poartă-te ca şi cum ai fi cea mai iubită femeie din lume şi vei atrage tot ce e mai bun în viaţa ta. Important e să fii tu bine cu tine şi să fii dornică să cunoşti oameni noi.

Există câteva tips & tricks legate de feminitate care nu vor da greş vreodată!

Evidenţiază-ţi trăsăturile printr-un machiaj glamour

4 machiaj glitter jpg jpeg

Cum 24 februarie cade într-o zi de luni, dacă nu eşti vlogger, influencer sau model, cel mai probabil vei merge la muncă, vei începe săptămâna cu multe task-uri de rezolvat şi destul stres. Lasă-le la uşă atunci când te întorci seara acasă şi răsfaţă-te. Începe cu o baie cu multă spumă, demachiază-te, aplică pe faţă o bază de machiaj, un fond de ten fluid, conturează-ţi ochii şi aplică un gloss pe buze sau un ruj roşu, mat şi îndrăzneţ. Pentru că e vorba de un make-up de seară, poţi insista cu fardurile sau cu iluminatorul. Şi pentru ca efectul să fie unul extraordinar, îndrăzneşte să foloseşti pigmenţi ochi glitter. Când aplici pigmentul, cel mai eficient e să foloseşti o spatulă pentru a lua o cantitate mică. Pune-l ulterior într-un recipient mai mic, precum un capac de la o cremă sau de la o trusă de machiaj. Mai mult, aplică-l cu o pensulă udă dacă vrei o pigmentare puternică şi rezistentă. Genele false îţi pot fi de un real folos dacă vrei să obţii un efect fabulos. La urmă, nu uita să zâmbeşti şi să îţi faci un selfie. Cu aşa un machiaj, vei fi greu de ignorat, chiar şi în mediul virtual.

Îmbracă din nou rochia preferată

5 rochie neagra jpg jpeg

De Dragobete, mai ales că este fix perioada reducerilor, ai fi tentată să îţi cumperi o rochie nouă, special pentru această ocazie. Dacă nu eşti ferm convinsă că vrei să faci o asemenea achiziţie sau pur şi simplu nu ai suficienţi bani pentru asta, decât să faci rabat de la calitate mai bine te îmbraci cu ceea ce ai deja. În plus, dacă porţi rochia favorită, vei avea un şarm magnetizant. Psihologii spun că nu e importantă culoarea pe care o avem la păr sau ţinuta adoptată, ci ceea ce transmitem, mai mult decât aceste detalii de suprafaţă. Dacă simţi nevoia de noutate, poţi folosi câteva accesorii chic, cum ar fi un colier, o brăţară sau un ceas care să-ţi dea o notă aparte. Mereu vei fi la modă într-o rochie neagră, clasică, şi niciodată nu se vor demoda piesele vestimentare roşii, indiferent de trendurile trecătoare. Sau, dacă vrei, poţi alege culorile anului şi recomandări din revistele de modă.

Nu uita să îţi aranjezi părul

1 coafura jpg jpeg

Deşi ai putea crede că nu are nevoie de o atenţie specială, părul spune foarte multe despre tine. Dacă te gândeşti să ieşi în oraş de Dragobete, cu un coc rebel, prins aiurea la spate, să ştii că nu e cea mai inspirată alegere. Dacă eşti vopsită în nuanţe deschise şi nu ai avut timp să-ţi decolorezi rădăcinile, nu e nicio problemă. În ultimii ani, tehnica balayage este la modă, iar părul ombre se poartă foarte mult. Nimeni nu va şti că ai ajuns la acest rezultat din neglijenţă sau lipsă de timp. Diferenţa o face însă hidratarea, îmblânzirea firelor rebele şi aplicarea pe vârfuri a unui ulei hidratant. Cât despre coafură, poţi alege să-ţi faci câteva bucle rebele cu placa sau, dacă te reprezintă stilul retro, găseşti multe tutoriale pe internet despre cum poţi obţine singură acele onduleuri mari cunoscute ca „ beach waves”. Nu este deloc complicat, ai mai degrabă nevoie de mai mult timp decât de îndemânare.

De Dragobete, dacă ţii seama de aceste recomandări, vei străluci la propriu! Esenţial e să fii tu mulţumită de rezultat, de ceea ce ai reuşit să faci de una singură. Iar dacă partenerul vine cu propunerea să petreceţi acasă, comportă-te ca şi cum aţi fi în oraş. Dacă nu ai timp de cină, poţi comanda mâncare printr-o firmă de catering, dar neapărat să nu uiţi de vinul spumant. În cazul în care petreci cu prietenele, fii conştientă de atuurile tale şi nu uita că niciodată nu se ştie cine din jur se poate îndrăgosti de zâmbetul tău!

Sursă foto: unsplash.com



Recente pe Ok! Magazine

prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg