Cum să impresionezi în prima zi de şcoală? – 3 outfituri perfecte

“Prima zi de şcoală” este cu siguranţă un moment special, iar dacă te gândeşti la ea ca la o ocazie perfectă de “a face o impresie bună”, atunci trebuie să-ți alegi cu grijă îmbrăcămintea … doar vrei să atragi toate privirile, nu? Mai jos 3 outfituri perfecte pentru prima zi de şcoală, fie că eşti elev în ultimele clase gimnaziale sau ai ajuns deja la colegiu.

O salopetă chic & trendy

Fetele vor face senzaţie cu o salopetă chic & trendy, potrivită primei zile de şcoală. Asta înseamnă că ar fi bine să taie de pe listă modelele prea sexy şi să opteze pentru culori neutre sau, în orice caz, nu stridente.

În plus, să nu uităm că multe dintre salopetele de acum au ceva unic, ce va “personaliza” întrucâtva ţinuta. Un tricou marinăresc pe dedesubt şi o pereche de saboţi ceva mai înalţi vor da outfitului un aer degajat şi elegant totodată.

Blugi şi o cămaşă uni, impecabilă

Pentru băieţi este întotdeauna mai uşor. O ţinută îngrijită, dar atent aleasă va salva orice situaţie. Aşadar, o pereche de blugi şi o cămaşă albă sau uni, impecabilă ca textură şi aspect sunt tot ce ai nevoie pentru prima zi de şcoală.

În cazul acesta, însă, contează mult detaliile: blugii nu trebuie să fie uzaţi, materialul cămăşii de calitate, aceasta să fie bine călcată, încălţămintea să fie şi ea “în ton”, iar atitudinea “priceless”. Bifează-le pe toate acestea şi vei avea, cu siguranţă, un outfit admirat!

Blugi şi un tricou cu mesaj!

Varianta unisex este tocmai aceasta: blugi de diverse mărimi sau tipuri şi un tricou cu un mesaj haios sau inspirational. Bineînţeles, croiala, materialul, lungimea, culoarea diferă în funcţie de preferințe însă la final, ţinuta va fi cu siguranţă una safe şi de efect! Mai ales daca o accesorizezi cu un nou device super cool pentru hidratare!

Ia cu tine peste tot sticla filtrantă pentru apa Fill&Go Vital. Pe lângă ţinuta chic, vei afişa şi un device modern, portabil de filtrare a apei. Forma cool a sticlei, culorile tinereşti, dar şi celelalte funcţionalităţi moderne ale acestei sticle filtrante îţi vor da un aer interesant, greu de trecut cu vederea.

Fill&Go Vital îţi permite să filtrezi apa oriunde şi oricând! E uşoară, practică, economică, reutilizabilă, ceea ce înseamnă că nu îţi cere mari eforturi. Trebuie să schimbi discul de filtrare la o lună sau după 150 l filtraţi.

Alege varianta asta şi apa va fi lipsită de impurităţi, gust sau miros de clor, fără calcar şi metale grele în exces. Are capacitatea de 600 ml şi dimensiuni potrivite unei genţi sau unui rucsac, aşa că nu-ţi face probleme în acest sens. La şcoală, antrenament sau întâlnirile cu prietenii, Fill&Go Vital îţi va fi cel mai bun aliat “într-ale hidratării”!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA