Cum să îți transformi bucătăria veche într-una fabuloasă. Tips&tricks de la specialiștii în domeniu

22 decembrie, 2022
image

Să ai o casă superbă, în care să te simți bine, să îți chemi prietenii și familia la cină sau să te bucuri de savurarea unei ciocolate calde pe fotoliul comod din living, toate acestea par desprinse dintr-o poveste frumoasă, în care totul e perfect așezat, fiecare lucru este la locul lui, iar ordinea, curățenia și bunul gust sunt evidente. 

Însă, adevărul este cu totul altul. Bucătăria ta, locul unde se nasc cele mai frumoase povești culinare, are nevoie de o mică investiție pentru a o readuce la strălucirea de altă dată. Dacă și tu îți dorești să îți transformi bucătăria într-una nouă, numai bună de pregătit tot felul de delicatese, acum este momentul să investești în renovarea ei, iar în materialul de mai jos vei găsi câteva idei pentru transformarea acesteia într-una absolut fabuloasă.    

Iată câteva idei de amenajare a bucătăriei. Tips&tricks de la specialiștii în domeniu         

În primul rând, atunci când te hotărăști să renovezi bucătăria dintr-o casă, ai nevoie să știi exact suma pe care o poți cheltui pe materiale, dar și pe obiectele electrocasnice pe care le vei integra în mobila respectivă. Așadar, după ce ai te-ai hotărât în această privință, nu îți rămâne decât să te apuci de cumpărături. 

Dacă ai la dispoziție un buget mai mare și nu te deranjează dacă va fi deranj, poți schimba și mobila de bucătărie. Specialiștii te sfătuiesc să alegi una modulară, ușor de integrat în orice spațiu, în culori naturale (exclus o mobilă în culori tari - verde, galben roșu), dintr-un lemn tratat foarte bine pentru a nu se deteriora ușor. (în bucătărie se face foarte mult abur, plus căldura excesivă atunci când gătești ceva la cuptor).

Nu uita de electrocasnice, acestea sunt inima bucătăriei tale și ajutoarele de nădejde atunci când ai foarte multe de făcut, într-un timp extrem de scurt. 

Ce electrocasnice nu trebuie să îți lipsească din bucătărie?

Pentru a reuși să termini la timp orice mâncare delicioasă vrei sp pregătești și fără a te obosi prea tare, un robot de bucătărie este un aliat excelent în bucătărie. Alege unul performant, cu funcții multiple, care să facă numeroașe lucruri: tocat, feliat, amestecat.

Nu ai cum să uiți de frigider, acesta este nelipsit din orice casă. Însă, pentru un plus de wow în bucătăria ta, alege un frigider incorporabil de la Altex.ro, care va arăta perfect alături de mobila ta bucătărie. De asemenea, dacă iubești cafeaua, nu ai cum să nu îți dotezi bucătăria cu o cafetieră modernă, pe care să o poți programa încă de seara, iar dimineața te poate întâmpina cu o cafea proaspătă, fierbinte și aromată. Sau, dacă îți place cafeaua cu arome sau cu lapte, poți alege să îți cumperi o mașină de făcut cafea, care îți va servi o băutură delicioasă, pe placul tău, în numai câteva minute, fără niciun efort din partea ta. 

Iar pentru ca bucătăria ta să arate desăvârșit, specialiștii în desing interior recomandă crearea unui colț în care poți să savurezi o cafea sau chiar să citești o carte. Astfel, un fotoliu lângă fereastră, un ghivechi cu plante agățătoare și o vază cu flori, pot întregi spațiul extraordinar. 

Nu mai sta pe gânduri, este momentul să te apuci de treabă, iar în cel mai scurt timp posibil, vei avea o bucătărie modernă și utilă, de care să te bucuri multă vreme!                                                                                                                                       

Sursa foto: Pexels.comRecente pe Ok! Magazine

Holy Molly x Zodier jpg
Connect R Arene 9 iun 2024 4678 jpg
zgarieturile fine nu vor mai fi o bataie de cap solu ii rapide i eficiente de detailing auto jpg
banner Publisol jpg
NEVERSEA Ziua Donatoruluo png
FotoJet Elisabeta și Jeanette jpg
Razvan Simion și Daniel Pavel nunți colaj jpg
Pepe și Yasmine nunta, Instagram (6) (1) jpg
Zrzut ekranu 2024 06 03 100706 png
Cum poti deveni un creator de continut de succes Top 3 sfaturi utile jpg
Vrei sà devi un jucÃtor mai bun Iatà de ce ai nevoie jpg
neversea foto facebook
mihaela bilic facebook jpg
Justin Bieber si Kim Kardashian, pe lista neagra a Ferrari   FOTO Instagram jpg
Femeie în top negru PNG
okmagazine ro (3) jpg
”A fost o fată ca niciodată”, operetă experimentală în premieră națională
Bruce Dickinson BD 2024 new photo clean jpg