Cum să porți cizmele, indiferent de sezon

22 noiembrie, 2023

Cizmele, în istoria recentă, au fost mai mereu la modă, în diferite forme și stiluri.

cizme de cowboy outfit (1) jpg

Chiar dacă au fost create ca să fie încălțări funcționale și erau utilizate doar ca să acopere și să protejeze picioarele, au pătruns încet, dar sigur în garderoba doamnelor, și sunt nelipsite până în zilele noastre.

Cizmele se poartă astăzi cu diferite ocazii, în combinații diverse de ținute, indiferent de anotimp. Sunt versatile, ușor de asortat, pot fi clasice, elegante sau foarte moderne. Ți-am pregătit câteva idei despre cum să îți alegi perechea de cizme potrivită.

Ce model ți se potrivește

Cizmele clasice fără toc sunt ideale pentru orice femeie și sunt un must have. Pot fi purtate în combinații cu fuste scurte și sacouri. Cu rochii largi și scurte sau cu pulovere oversize și pantaloni scurți.

Cizmele cu toc sunt din nou în tendințe și în acest sezon. Le poți purta, în funcție de aspectul lor, la birou sau pe stradă, cu rochii clasice sau costume elegante.

Un alt stil versatil, cizmele cowboy de dama, sunt de câteva sezoane încoace printre cele mai la modă încălțări. Pot fi purtate cu mai multe modele de jeans, cărora le poți asorta cămăși clasice sau în carouri, pulovere sau topuri. Sunt ideale de mers la festivaluri pe timpul verii, dar în egală măsură, le poți purta și în sezonul rece, pe stradă, în club sau la serviciu.

Materialul din care sunt confecționate

Îți poți alege să cumperi o singură pereche de cizme din piele naturală, pe care să o porți mai multe sezoane. Ca să se potrivească cu cât mai multe dintre ținutele tale, alege negru, bej sau maro. În această situație, vei plăti o sumă mai mare, însă, te vei putea bucura de ele mai mulți ani la rând.

Dacă vrei să fii diferită în fiecare zi, achiziționează-ți mai multe perechi de cizme, din piele ecologică. Vei da mai puțini bani pentru fiecare pereche, însă le vei putea schimba în funcție de outfit și de starea ta de spirit din fiecare zi.

O altă variantă de cizme sunt cele argintii sau cele în alte culori metalice, pe care le poți purta ziua, cu ținute bine alese, dar și în serile în care ieși cu prietenii în oraș.

Încearcă întotdeauna să cumperi cu măsură, fără să faci gaură în buget, gândește-te cu câte ținute poți purta o pereche de cizme și abia apoi fă alegerea potrivită.

Cum îngrijești cizmele

Cel mai bine ar fi să le păstrezi în cutia în care le cumperi, să notezi pe cutie detalii care să te ajute să le identifici la nevoie. Dacă ai un dressing generos, le poți așeza pe un raft unde să poată sta drepte, fără să fie îngrămădite. Ferește-le de lumină, soare și umezeală. Dacă sunt din piele naturală, folosește cremă pentru încălțăminte. Șterge-le de fiecare dată după ce le porți. Atunci când ți le cumperi, primești și un certificat de garanție, dar și indicații despre cum să le îngrijești. Urmează-le întocmai și le vei putea purta vreme îndelungată. Ia-ți și un spray de încălțăminte pe care să îl folosești ori de câte ori este necesar.

Cizmele sunt încălțări ce nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei. Bucuria de a purta încălțăminte de calitate, modernă și comodă este nemărginită.

Încălțămintea face parte din imaginea ta de fiecare zi. Fiecare ținută atent aleasă și purtată cu mândrie va reflecta întotdeauna propria personalitate și atenția pe care ți-o acorzi. Încearcă să îți pregătești ținutele de pe o zi pe alta, fără grabă. Bucură-te de outfiturile tale și nu uita că frumusețea este la tine însăți.

Sursă foto: www.pexels.com



Recente pe Ok! Magazine

okmagazine ro (1) jpg
prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg