Cum să porți corect diferite tipuri de fuste

12 mai, 2022
fusta jpg

Alegerea celei mai bune ținute nu este întotdeauna o sarcină ușoară. Având în vedere opțiunile disponibile, este necesar să se țină cont de aspecte precum ocazia, restul pieselor pe care le purtați și pantofii. De aceea, vă oferim un ajutor pentru a utiliza corect diferitele tipuri de fuste.

Deși poate părea că multe se combină cu tot și arată bine practic pe fiecare femeie care le poartă, realitatea este că fiecare fustă are particularitățile ei. În consecință, diferitele stiluri vor servi pentru a favoriza mai mult un tip de corp sau altul. Acum că se apropie vara, multe fete se întreabă ce fel de fustă ar trebui să cumpere. Dacă acesta este și cazul tău, cu siguranță te vor ajuta aceste sfaturi pentru alegerea corectă a diferitelor tipuri de fuste.

Lungimea unei fuste 

Fustele lungi sunt recomandate femeilor mai înalte. În acest fel, lungimea picioarelor iese în evidență și mai mult cu o fustă frumoasă care oferă stil. Pe de altă parte, dacă o fată scundă poartă o fustă care trece de genunchi, rezultatul nu va fi cel dorit. Pentru ele sunt mai degrabă recomandate fustele trei sferturi sau, mai bine, scurte. În ceea ce privește fustele trei sferturi, trebuie să subliniem un detaliu care este uneori trecut cu vederea. Sunt femei care au picioare subțiri și accentuate. Cu toate acestea, purtând o fustă sub genunchi, este vizibilă doar cea mai groasă parte a piciorului. Acest lucru poate oferi o imagine care nu este cea mai favorabilă.

În mod normal, croiala până la genunchi se potrivește majorității fetelor. Cu excepția, desigur, în acele cazuri în care nu doriți să arătați această parte a piciorului dintr-un motiv care este considerat inestetic. Fustele mai scurte, care nu sunt la fel cu fustele mini, sunt grozave pentru fetele zvelte care vor să-și etaleze picioarele. Cu toate acestea, ele ar trebui rezervate pentru evenimente mai informale.

Tipuri de fuste 

Odata ce ai ales lungimea și culoarea fustei, un alt aspect elementar, dar și combinația de piese vestimentare pe care o faci, este important să alegi tipul. Pentru a utiliza corect diferitele tipuri de fuste damă, țineți cont de următoarele aspecte:

Fustă dreaptă

Permite o mare varietate de combinații, în special când este de culoare neagră, gri sau alte culori neutre. Toate articolele de îmbrăcăminte clasice arată bine pe aproape orice corp. 

Acest gen de fuste se pot termina deasupra sau sub genunchi fără a sacrifica stilul

Fustele drepte sunt elemente clasice, perfecte pentru ținutele de birou sau pentru întâlniri de afaceri.

Fustă creion

Arată grozav pe doamnele și domnișoarele zvelte, deoarece oferă un echilibru foarte natural siluetei lor. În plus, vă permit să evidențiați atribute precum șoldurile sau picioarele lungi. Vor arăta minunat cu pantofi stiletto. Ele oferă un aspect modern, sofisticat și foarte distins. Din nou, foarte potrivite pentru ținute office, formale.

Fustă cu croială în A

Acest tip de fustă, al cărui volum crește de la talie în jos, are un secret. Este potrivită în special femeilor cu coapse voluminoase. Pe de altă parte, generează un echilibru favorabil pentru femeile cu umeri sau bust mari. Fustele cu croială în A sunt practice, confortabile și unele dintre clasice.

Fustă plisată

Caracteristica centrală a acestui tip de fustă care are pliuri verticale în țesătură este creșterea volumului șoldurilor și picioarelor. Prin urmare, este indicată doar pentru cele care doresc să evidențieze anumite aspecte. În caz contrar, te-ar putea face să arăți mai plinuță decât ești.

Lumea fustelor este uimitoare și oferă o gamă largă de opțiuni pe care femeilor le place să le exploreze. Prin urmare, este foarte important să știm să folosim corect diferitele tipuri de fuste și să profităm de virtuțile corpului nostru. Cu siguranță fustele sunt elemente de bază în garderoba femeilor și este ideal să avem cel puțin câteva modele și croieli pe care să le purtăm în funcție de ocazii.



Recente pe Ok! Magazine

+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg
CRBL și Elena, Instagram PNG
Cum sa te imbraci stilat si confortabil in timpul calatoriilor Top 3 sfaturi jpg
FotoJetDouglas jpg
Shannen cu batic jpg
Reghe el (1) jpg