Cum să te îmbraci la o nuntă: sfaturile noastre, de la îmbrăcăminte la accesorii

28 iulie, 2022
rochie9 jpg

Cum să te îmbraci pentru o nuntă dacă ești invitat? Sarcina nu este ușoară, mai ales dacă vrei să faci o impresie bună și să nu greșești cu nimic: hainele și accesoriile sunt, evident, esențiale și trebuie să fie elegante, fără a exagera, pentru a păstra farmecul și discreția.

Culori deschise sau cel puțin discrete, cum ar fi roz cuarț sau albastru serenity, evitând bineînțeles albul sau negrul, și poate îndrăznind puțin mai mult cu gențile și pantofii formali: acestea sunt principalele linii directoare de urmat. Descoperă-le în detaliu alături de noi!

Pentru a te ajuta să te decizi cu ce să te îmbraci dacă ești invitată la o nuntă, îți oferim 2 reguli de aur pe care să le urmezi întocmai, precum și o mulțime de idei și indicii despre posibile ținute.

Urmează sfaturile noastre despre ce rochii de ocazie să porți, ce genți și pantofi să alegi și vei arăta minunat!

1. Evită să porți alb sau negru

Este o tradiție dintotdeauna și, ca atare, trebuie respectată: în timpul nunții trebuie să eviți să porți rochii de ocazie albe (culoarea miresei) sau negre, care amintesc prea mult de doliu. Rochia de mireasă merită să fie în centrul atenției, culoarea albă reflectându-se și ieșind în evidență pretutindeni, iar din pur respect pentru mireasă ar trebui să eviți să te îmbraci ca ea! Până la urmă, alegerea culorilor este largă: culori precum roșu sau gri închis pentru nunțile de toamnă sau de iarnă, sau culori moi, pastelate pentru nunțile de primăvară sau de vară. Și asta e tot!

2. Nu purta rochii de ocazie prea decoltate

Rochiile prea decoltate sau prea scurte trebuie evitate. Ideea este de a menține întotdeauna o anumită sobrietate și eleganță: o nuntă nu este ca un cocktail. Așadar, în general, respectă regula de a nu purta rochii care arată prea mult sânii sau rochii cu fuste mini. Există, desigur, și excepții de la aceste reguli, pe care le vei descoperi dacă vei citi mai departe...

Ce haine să porți la o nuntă? Elegant, discret și nu prea sexy!

Să trecem la rochii de ocazie de ales și să începem cu un considerent. Dacă ești invitată la nuntă și nu ești domnișoară de onoare, de exemplu, te poți considera mai liberă să te îmbraci așa cum vrei. În limitele discreției și eleganței, așa cum am spus, o invitată la nuntă

În limitele discreției și eleganței, așa cum am spus, o invitată la nuntă poate alege rochii de ocazie mai elegante, sau ceva mai puțin formale, decât domnișoara de onoare.

Undă verde, așadar, pentru rochii cu jupon, chiar și cu bretele subțiri, atâta timp cât nu sunt prea decoltate.

Dacă ai ales să porți o rochie scurtă, alege măcar o nuanță discretă sau un model floral pentru a face întregul aspect mai delicat Poți găsi și rochii elegante ieftine care să se încadreze în această descriere.

Accesoriile de ocazie: iată unde poți îndrăzni cel mai mult!

Dacă în cazul rochiei este mai bine să rămâi sobră, deoarece protagonista este mireasa, cu accesoriile de ceremonie, cum ar fi gențile și pantofii, poți îndrăzni un pic mai mult. Tonurile neutre, cum ar fi gri sau pastel, se pot asorta cu pantofi sexy, cum ar fi sandalele, chiar și cu cele aurii sau argintii. Același lucru este valabil și pentru genți, amintind că modelele ideale sunt clutch-urile sau gențile de umăr, în orice caz mini genți potrivite pentru ocazie. Poți alege să îți asortezi look-ul cu o combinație de bijuterii, de exemplu, sau cu o geantă de umăr cu aplicații prețioase.

Pantofi de ocazie. De ce să nu încerci sandale sexy?

Elementul sexy al look-ului tău de nuntă sunt pantofii. Aici te poți răsfăța cu sandale cu curele, pantofi cu sclipici și modele cu flori sau paiete. Atâta timp cât aspectul este variat, adică eviți un look total glitter sau o singură culoare, te poți juca cu combinații, de exemplu purtând pantofi argintii sub o rochie roz deschis sau sandale cu toc înalt sub un costum.

Gențile de nuntă pe care să le încerci: clutch-uri cu bijuterii și genți mini

Poșeta unei invitate la nuntă trebuie să fie mică, discretă și elegantă. Ideal este să alegi o geantă de seară, potrivită pentru o ceremonie, cum ar fi un clutch la modă sau o geantă mini. Dacă alegi un clutch, o geantă mică de mână, ai putea încerca un clutch bijuterie, adică o geantă rigidă și prețioasă, cu unele decorațiuni sau confecționată dintr-un material luminos. Efectul de lumină se aplică și dacă alegi o geantă de umăr, regula este: trebuie să fie mică, o geantă de umăr adevărată, și nu ar fi rău dacă ai alege și un accesoriu cu sclipici, sau altfel prețios. Alternativele? Genți de umăr din mătase sau satin, în șampanie sau într-o culoare bomboană.

Ești domnișoară de onoare? Iată cum să te îmbraci!

Dacă nu ești un simplu oaspete, ci domnișoară de onoare, atunci problema se schimbă. De multe ori mireasa este cea care alege rochiile domnișoarelor de onoare, studiind bine combinația de culori cu propria rochie.



Recente pe Ok! Magazine

badea7 jpg
oțiliiii PNG
Roxana Hulpe jpg
maria50 jpg
Nașul jpg
Lindsay Lohan (2) png
Marilyn Monroe Getty jpg
okmagazine n b cIbBEIhSnLY unsplash jpg
Bridgerton jpg
ian1 jpg
justin9 jpg
sha15 jpg
Trupa Aqua jpg
Elon Musk print OK Mag (4) jpg
Chrissy Teigen și John Legend jpg
Marcela Fota3 jpg
jorge24 jpg
toc jpg