Cum să-ţi alegi portofelul de damă potrivit pentru tine

3 noiembrie, 2020
1 okmagazine portofele dama jpg jpeg

Ca femeie, portofelul tău spune multe despre tine. Deşi este posibil să nu-ţi dai seama, acesta arată detalii despre personalitatea ta, de aceea merită să investeşti în portofele de damă de o calitate excelentă; la urma urmei, portofelele noastre vor fi tovarăşii noştri în fiecare zi pentru o perioadă lungă de timp, de cel puţin 1 an sau mai mult şi este foarte probabil să ne însoţească peste tot.

Aşa cum îţi place să ieşi în evidenţă cu o geantă sau un alt accesoriu potrivit personalităţii tale în orice loc şi cu orice ocazie, nu poţi nega cât de bine se simte să scoţi dintr-una dintre ele un portofel de damă cu un design excelent unic şi potrivit stilului tău.

Înainte de a vă gândi la modele, culori sau texturi ale portofelelor de damă, un bun punct de plecare pentru a alege un portofel bun este să definiţi dimensiunea de care aveţi nevoie. Există portofele de 15 cm sau mai mult, lungi. Există portofele medii, care măsoară, de obicei, aproximativ 8 cm şi există şi unele mai mici, care sunt aproape doar pentru monede.

Un truc bun pentru a obţine portofelul de damă ideal să te gândeşti unde îl vei purta şi în ce îl vei ţine. Nu este acelaşi lucru să foloseşti un portofel de damă de dimensiuni mari, pentru care ai nevoie de o poşetă încăpătoare, sau dacă foloseşti portofele de dimensiuni mai mici care pot fi purtate în genţi de mână. Cum nu este la fel un portofel de piele, elegant, pe care îl poţi purta la evenimente simandicoase, cu un portofel de poliester, cu scai, pe care-l arunci în rucsac când mergi în drumeţie.

Portofele damă - interiorul

Un detaliu esenţial atunci când alegeţi un portofel de damă este să analizaţi bine interiorul, pentru a vă asigura că se potriveşte nevoilor voastre. De exemplu, dacă foloseşti multe carduri, e bine să te asiguri că e un portofel compartimentat special în acest sens. Porţi cu tine actele, permis de conducere şi/sau buletin? Ai nevoie de un portofel de dimensiuni mari, pentru a puta să păstrezi documentele respective în siguranţă.

De asemenea, dacă eşti genul care preferă să aibă mereu cash la îndemână, eventual şi monede suficiente - cărucioarele de la hipermarket au mereu nevoie de aşa ceva - trebuie să te asiguri că ai compartimente dedicate bancnotelor şi mai ales monedelor.

Portofele damă - culori

După ce te-ai decis asupra dimensiunilor, probabil vei dori să faci acelaşi lucru cu privire la culoare: să fie într-o singură culoare sau într-o combinaţie de culori? Pentru a determina asta, trebuie să te gândeşti nu doar la gusturile tale, ci şi la ocaziile în care urmează să foloseşti portofelul.

Tonurile întunecate sau intense sunt perfecte pentru muncă şi în domeniul profesional, în timp ce desenele pline de energie şi culori puternice vă oferă o imagine mai feminină şi mai distractivă. Care ar fi soluţia perfectă dacă vă identificaţi cu ambele? Foarte usor! Folosiţi două portofele de damă diferite şi alternaţi-le în funcţie de ocazie!

Portofele damă - materiale

Materialul din care e fabricat portofelul este şi el important. Cele mai elegante şi mai sofisticate rămân cele de piele, dar acestea au atât gama de culori disponibilă destul de redusă şi, în plus, nu se potrivesc în orice context. Când ieşi la alergat sau la o plimbare relaxată, îmbrăcată sport, un portofel de damă din piele nu este cel mai potrivit accesoriu. Piele şi trening? Aproape niciodată! În schimb, un portofel din material textil sau poliester nu va fi niciodată unul care să se preteze la o rochie de seară sau la o ieşire la cină într-un local select. Totul ţine de ocaziile în care-l afişezi, după cum vezi.

Tu? După ce criterii îţi alegi portofelul de damă? Ţii cont de outfit, de ocazie şi de sezon?Recente pe Ok! Magazine

Taxonomia UE   ce este și cum influențează afacerile jpg
CandA jpg
par sanatos si ingrijit jpg
SAGA Rave Plane KV png
shutterstock 484889965 jpg
untold 2023 jpeg
carti pentru copii (1) jpg
marionnaud@okmagazine ro jpg
cadou jpg
shutterstock 1710438655 jpg
Concertul reprogramat al lui Robbie (2) png
Karpatia Pony Show 2023 (1) jpg
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval jpg
SAGA x MAI jpg
shutterstock 225570979 jpg
high angle hen sitting hay farm jpg
Top 6 berarii din Bucuresti la care sa mergi vara aceasta jpg
Lucuri pe care le poți face ca să ai grijă de tine atunci când ai un bebeluș jpg