Cum scapă Oana Roman de pielea de la gușă: "Am făcut prima intervenție minim invazivă din viața mea"

19 mai, 2022
roma4 jpg

A slăbit spectaculos, iar acum spune care au fost pașii pe care i-a urmat. Ba mai mult, Oana Roman se pregătește pentru o serie de alte intervenții. Prima a bifat-o zilele trecute.

“Am făcut prima ședință și prima intervenție minim invazivă din viața mea la ten. Am un complex cu conturul fetei și gușa unde pielea a rămas flașcă după ce am început să slăbesc. Am hotărât deci să îmi rezolv problema fără să apelez la chirurgie . Rezultatele vor fi vizibile la aproximativ o lună după ședință și vor consta în reducerea excesului de grăsime la nivelul fetei și gâtului, diminuarea ridurilor, uniformizarea texturii pielii, ameliorarea cicatricilor și diminuarea porilor dilatați”,  povestește Oana pe o rețea de socializare.

Vedeta nu se oprește însă aici după ce a slăbit câteva kilograme bune.

“Oamenii nu mă văd în realitate, oamenii mă văd la televizor, aia nu e realitate. Am slăbit vreo 20 și un pic de kilograme, dar, practic am slăbit foarte mult în centimetri.

Am făcut proceduri de remodelare corporală un an și jumătate și am scăzut foarte, foarte mult în centimetri. De aceea pare că am slăbit mai multe kilograme decât am slăbit eu de fapt pentru că aceste proceduri m-au ajutat să-mi reduc foarte mult din circumferința la bust, la talie, la șolduri”, povestea ea la Antena Stars.

Acum, Oana nu mănâncă nimic timp de 16 ore.

“Da, am odietă anume aș putea spune, țin post intermitent, 16 cu 8, adică nu mănânc nimic 16 ore și mănânc doar într-un interval de 8 ore și atunci mănânc cu măsură, evident.

Mă simt bine pentru că, cumva, oamenii mă percep altfel. Dar să știi că eu așa am fost tot timpul, la fel de veselă și la fel de binedispusă”.

“Gușă nu mai am, mi-a rămas un pic de piele. Din cauza faptului că am slăbit, mi s-a lăsat un pic pielea. Asta e! O să reparăm și asta în curând.

De mult timp vreau să-mi fac o operație care nu este neapărat estetică, ci mai degrabă medicală, la mine. În urma operației pe care am avut-o după ce am născut, am niște cicatrici pe abdomen, foarte urâte… acum am și slăbit și mi s-a lăsat pielea.

Și trebuie să-mi fac o abdominoplastie, dar la mine e mai degrabă din rațiuni medicale, decât neapărat estetice, dar evident că și estetică este… o să scap de cicatricea aia foarte urâtă pe care o am. E singura la care m-am gândit.

Eu am avut destule operații și nu vreau să-mi fac operații doar de dragul de a-mi face. Abdominoplastia sunt obligată să o fac. Și în rest, există tot felul de proceduri care ajută, fără să te tai neapărat”, a mai spus vedeta.



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg