Cum se menține David Popovici într-o formă fizică perfectă. Alimentul pe care nu-l consumă niciodată

1 iulie, 2022
David Popovici4 jpg

Victoriile înregistrate de David Popovici au adus o mare bucurie în sufletele a milioane de români.

La 20 iunie 2022, a cucerit medalia de aur în proba de 200 metri liber, la Campionatele Mondiale de nataţie de la Budapesta, la debutul său la un Campionat Mondial de seniori, devenind primul şi singurul campion mondial la nataţie, la masculin, din istoria României.

david popovici

În 22 iunie 2022, la aceeași competiție, David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber, cu timpul de 47 sec 58/100.

Pe corpul său definit se vede practic munca depusă. Atât în ceea ce privește sportul, cât și alimentația, care are un rol crucial în ceea ce privește performanțele sportive. Este evident că dieta este una strictă, care abundă în proteine și din care lipsesc gustările care pot da glicemia peste cap.

David Popovici jpg

Potrivit unor interviuri pe care campionul le-a acordat, regimul lui de viață este foarte atent controlat și există chiar un aliment de care David nu se atinge niciodată: pâinea albă.

În plus, Popovici mai are un ritual de la care nu se abate și care face parte din rutina sa strictă: „Într-o zi obișnuită mă trezesc cu două ore înainte de antrenament pentru a mânca, pe la 04:30. Este un obicei mai special, funcţionează la mine… Mănânc cu ochii închiși, ca să dorm la loc, o fac de mic și văd că funcționează la mine. Să am timp să se digere mâncarea, dar să şi mănânc destul. Mai întâi am sală, la 06:30, apoi primul antrenament, de la 07:00” a povestit David Popovici, potrivit Şcoala9.ro.

Mai mult, conform doctordebine.ro, David Popovici are parte de un mic dejun în care se regăsesc un iaurt mare, cu banane, miere și fulgi de ovăz. De asemenea, gustările la care are acces David conţin migdale, curmale sau alte seminţe.

După antrenamentele din sala de forţă, David se delectează cu un shake cu lapte miere şi scorţişoară.

Dragoș Luțcan, preparatorul său fizic, a spus cum a reușit adolescentul să facă performanță. Specialistul subliniază că seriozitatea în pregătire a lui David este ingredientul principal al rețetei de succes. „Cred că e una dintre cele mai importante calități ale lui David și probabil că ați văzut și din declarațiile lui că stă destul de bine la capitolul acesta și a reușit împreună cu calitățile fizice pe care le are, pregătirea pe care a susținut-o, să demonstreze”, a declarat Dragos Luțcan, pentru Antena 3. De asemenea, Luțcan a menționat că are o capacitate fantastică de a se concentra.

Foto: FacebookRecente pe Ok! Magazine

green outfit Irina Rimes (foto Facebook) jpg
tiffani profimedia 0174249571 jpg
1 marilyn bun png png
albu9 jpg
oana roman jpg
em81 jpg
costum jpg
ce frumoasa s a facut fiica lui codin maticiuc imagini din vacanta petrecuta in dubai 8 size24 jpg
excursii optionale Zanzibar (1) jpg
Steven Seagal in Ucraina propaganda pro rusa (3) jpg
blac1 jpg
Kevin Federline si baietii lui Britney Spears Sean preston si Jaden James (1) jpg
Michelle Obama jpg
nic7 webp
Courtney Love (3) jpg
mada5 jpg
Nic PNG
augusta8 jpg