Cum se simte Adela Popescu de când a fost diagnosticată cu coronavirus: “Am avut două zile foarte grele"

13 septembrie, 2021
4 adela97 jpg jpeg

Adela Popescu a ales să se izoleze acasă după ce a aflat că are coronavirus. Vedeta recunoaşte că a avut şi zile mai grele, dar a preferat să nu meargă la spital, ci să ţină legătura cu medicul prin telefon.

“Am avut două zile foarte grele, ieri şi alaltăieri am fost mai ok, dar azi parcă încă ceva. Stau în continuare cu masca pe faţă, încercăm să-l protejam pe micuţ, stăm cu masca în casă, doar afară o mai scot, în curte. Copiii sunt la mamaie, se bucură că sunt acolo.

O chestie în plus, dar nu e ceva foarte rău, nu pot să zic că gata am scăpat. Am sentimentul că virusul este încă cu mine. Stăm cu masca în casă, încercăm să îl protejăm pe bebeluş, îl alăptez purtând masca, doar afara îmi dau jos masca. Va mai trece un timp până ne vom revedea. Eu în două săptămâni voi fi bine, dar mai sunt şi alţi membri ai familiei care se pot îmbolnăvi. Mi-a apărut pofta de mâncare. Am avut nopţi în care nu am dormit.

stanga
dreapta
1 ade87 jpg jpeg
4 adela97 jpg jpeg
3 adela7 jpg jpeg

Am avut o zi în care simţeam că mi-e somn, dar nu am putut să dorm. Am aflat cu două zile înainte de botez ca am coronavirus, am anulat tot ce era de anulat, acum nu stiu când vom reprograma, având în vedere că chiar dacă aveam 50 de oameni, acum mi se pare un număr mare”, a povestit Adela la Pro TV.

”Cumpărături facem online, dar nu am avut aşa pofta mare de mâncare, abia ieri am mâncat o masă cu peste. Componenta psihologică te deprimă chiar mai mult decât o face boala. Ai senzaţia de panică.

Eu sunt un caz fericit, pentru că am avut două zile foarte grele, după care situaţia s-a ameliorat, eu nu mă plang, dar tot e o stare de anxietate care pluteşte în aer, pe lângă simptome. Radu nu are timp sa fie anxios”, a mai spus vedeta.Recente pe Ok! Magazine

chef3 jpg
locuri de munca remote jpg
Vlad Gherman și Oana Moșneagu de ziua ei (3) jpg
Imagine featured okmagazine JPG
magazin
cat18 jpg
Sonia Argint (2) jpg
gogan 2 JPG
banel nicolita in lacrimi la SPLASH vedete la apa sezon 5 a jpg
thumbnail OK Ghenea Ipate Nicolai jpg
Andrea Bocelli vacanță 2022 jpg
octavia21 jpg
hayek PNG
amber14 jpg
pat111 jpg
Alexia Eram (3) jpg
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg