Cum se simte Alexandru Arșinel. Actorul e internat în spital

17 august, 2022
arsinel8 jpg

Alexandru Arșinel s-a simțit rău și a ajuns de la azilul unde a ajuns să locuiască direct la spital. Actorul a fost stabilizat, iar medicii îi urmăresc acum evoluția.

„După ce asistentele și persoanele care îl îngrijesc pe Arșinel au descoperit că maestrul se simțea rău, ar fi fost imediat contactată familia și toată lumea s-a mișcat cât mai repede, ca actorul să fie dus la un spital central, unde să fie controlat și tratat”, au declarat persoane din anturajul actorului, conform cancan.ro.

Angajații teatrului Constantin Tănase, unde actorul și-a exercitat profesia cu atâta dăruire, se plâng că nu au mai reușit să ia legătura cu el.

„Fiul lui, unul dintre ei, i-a luat telefonul, noi credem că dacă Arși ar fi mai OK, nu s-ar întâmpla așa ceva. Noi nu am mai vorbit cu el de două luni. Este o secretomanie totală vizavi de el, înțelegem că familia vrea să îl țină protejat, dar poate pentru el ar fi bine să își vadă colegii, prietenii”.

marina84 jpg

Marina Almășan a postat pe pagina sa de socializare o poză cu cunoscutul actor și a vorbit despre suferința ce îl încearcă în aceste zile. “Acum vreo 20 de ani, erau alături de noi oameni minunați : Dan Spătaru, Stela Popescu. Au plecat demult către stele. Nici Alexandru Arșinel nu se simte prea bine , de aceea gandul nostru bun e musai să meargă spre spitalul în care medicii se chinuiesc să-i prelungească viața.

Imaginea de mai jos a fost surprinsă de la malul mării, de la una din transmisiile directe ale emisiunii “Arca Marinei”….Recente pe Ok! Magazine

parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
mei jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg
Cum iti pregatesti afacerea pentru situatii de criza 3 practici care te fac un lider mai bun jpg
Achizitionarea unui televizor La ce specificatii tehnice sa te uiti cand il cumperi jpg
Reamenajarea bucatariei Ce achizitii poti face pentru modernizarea acestei incaperi jpg
Damian Anghel si Theo Rose (colaj Click!)
Pierce Brosnan jpg
cuplu8 jpg
Olimpia Melinte & Cornel Ilie  FOTO Cristina Oltean jpeg