Cum se termină războiul Brad Pitt - Angelina Jolie. Actorul a renunțat la un lucru drag sufletului său

1 aprilie, 2024

Ajuns la 60 de ani și după o luptă în instanță care ține de 8 ani, Brad Pitt dă semne că vrea să renunțe. Ce urmează să facă starul implicat într-un război juridic cu fosta nevastă Angelina Jolie?

Angelina Jolie, Brad Pitt  sursa   Shutterstock jpg

Au alcătuit cuplul de aur al Hollywood-ului! Doi dintre cei mai carismatici actori ai lumii și-au spus adio în 2016 în termeni deloc prietenoși. Se știe deja că Brad Pitt a luptat foarte mult ca să aibă dreptul la custodie comună pentru copii. Însă acum dă semne că vrea să renunțe la aceste pretenții. Care este motivul?

Este unul cât se poate de natural. Copiii au crescut. Unii au trecut de majorat, alții urmează să devină majori. Lupta surdă pentru custodie cel mai probabil se va rezolva prin apelarea la liberul arbitru: va conta dacă acești copii pe care îi are cu Angelina Jolie vor dori în continuare să se vadă cu tatăl lor.

Între timp, Brad Pitt și-a revenit din punct de vedere emoțional, căci iubește cu patimă. Și-a asumat public relația pe care o are de peste un an cu frumoasa arhitectă Ines de Ramon.

Opt ani mai târziu de la divorțul răsunător de superba divă Angelina, începe să se vadă timid fumul alb al împăcării.

Conflictul lor din tribunal durează deja de 8 ani, însă se aude că anul acesta se va încheia.

Potrivit unui apropiat al actorului, care a făcut dezvăluirile publicației DailyMail, Brad Pitt ar vrea să închidă procesul cu Angelina Jolie în vara aceasta.

Unul dintre motive este că vedeta din Fight Club nu mai cere custodia comună a celor șase copii, după ce inițial dorea un drept de a-i crește la fel cu cel al Angelinei.

Nu pentru că lui Brad Pitt nu-i pasă dacă e prezent sau nu în viața lor, ci pentru că ei se apropie deja de vârsta adultă legală. În timp ce copiii lor biologici, Shiloh, în vârstă de 17 ani, și gemenii Knox și Vivienne, în vârstă de 15 ani, erau încă mici când a început tot acest haos, acum toți sunt aproape de 18 ani.

Copiii pe care i-au adoptat împreună, Maddox 22, Pax, 20, și Zahara, 19, sunt deja adulți. Mai mult, au existat zvonuri că între ei și Brad Pitt există o relație tensionată.

Probabil că relaxarea actorului și renunțarea la încrâncenare a actriței sunt cele mai bune soluții la ora actuală. Faptul este consumat, iar legăturile de familie își vor arăta veridicitatea, nu stabilită de Tribunal, ci de liberul arbitru al fiecăruia.

Foto: GettyImages & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg
okm jpg
usi garaj alexiana 17 jpg
restaurari protetice jpg
Anii Drumeției
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (2) jpeg
Slăbire, Foto Pixabay (1) jpg