Cum spui ”Mi-e dor de tine” sau ”Te iubesc” prin gesturi? Ce este Hiper-Limbajul grijii și cum îl poti practica și tu

22 ianuarie, 2024

Grija este unul dintre cele mai vechi limbaje non-verbale ale omenirii: primind și oferind grijă ne simțim în siguranță, împliniți și fericiți.

poza ok magazine v1 png

Adeseori, însă, gesturile de grijă mici trec neobservate: cel care primește grijă nu conștientizează că în spatele unui gest simplu stă, de fapt, o lume de grijă creată de cel care o oferă.

Într-un experiment video emoționant, Dr. Max și-a propus să arate că în spatele oricărui gest de grijă nevăzut este o oportunitate pentru ca doi oameni să vorbească Hiper-Limbajul grijii. Un limbaj pe care îl vorbim cu toții, fără să ne dăm seama.

Grija nu stă doar în lucruri extraordinare. Uneori, ea poate veni spre tine sub forma unei creme, măști de păr, suzete sau a unui flacon de vitamine. Și tocmai asta a vrut să demonstreze experimentul: că în spatele unui simplu produs cumpărat din Hiper-farmaciile Dr. Max se ascunde, de fapt, un gest de grijă făcut de cineva drag, care se gândește mereu la tine și nevoile tale.

Produsele din Hiper-farmaciile Dr. Max sunt un canal bun de comunicare al grijii dintre oameni, iar cele 39 de Hiper-farmacii Dr. Max deschise în toată țara sunt locul perfect pentru a găsi tot ce ai nevoie pentru a avea grijă de tine și de familia ta, cu o diversitate mare de produse pentru sănătate, îngrijire și frumusețe.

poza ok magazine v2 png


Recente pe Ok! Magazine

Despagubiri zbor foto3 jpg
Ce hobby uri să trec în CV  1 png
okmagazine ro jpg
James Bond locații jpg
echilibru jpg
stil tendinte ochelari ovali cercei aurii jpg
dermapen (1) jpg
Vrei sà sprijini dezvoltarea fizicà a copilului tÃu Iatà câteva moduri prin care poti face asta jpg
Iată 3 moduri ușoare și sigure prin care poți slăbi, fără să mergi la sală! jpg
Cum sa ti petreci timpul cu micutul tau in fiecare zi Descopera aici idei creative de activitati pentru parinti si copii jpg
DDR03531 jpg
UNTOLD DUBAI 2024 jpeg
Cosmeceutice SAV 2750 jpg
OKMagazine (1) (8) jpg
Timisoara 1814091962 jpg
imgok jpg
okmagazine ro (1) jpg
HelpNet jpg