Cum tratezi petele pigmentare?

8 octombrie, 2012
10e1473 03 01 albucin jpeg

Din cauza expunerii la soare adeseori apar pete pigmentare pe faţă, decolteu, antebraţe sau podul palmelor. Petele pigmentare pot apărea de asemenea in cazul

Din cauza expunerii la soare adeseori apar pete pigmentare pe faţă, decolteu, antebraţe sau podul palmelor. Petele pigmentare pot apărea de asemenea in cazul dereglărilor hormonale (în timpul maturizării, menopauzei, sarcinii, anticoncepţiei), inflamaţiilor pielii sau se pot intensifica cu vârsta.

image

Aplicand cateva reguli simple se poate evita aparitia petelor pigmentare: nu trebuie sa ne expunem la soare între orele 10 şi 16 si trebuie să folosim preparate protectoare cu filtre UVA şi UVB. Cat timp stam la soare este important să protejăm pielea folosind cosmetice cu factor de protecţie minim SPF 30. In plus, se recomandă aplicarea unui preparat cu beta-caroten sau se poate bea suc de morcov. Dacă însă nu vom reuşi să prevenim apariţia petelor pigmentare se recomandă folosirea preparatelor de albire pentru a obţine o culoare uniformă a pielii.

Melanina este responsabilă de culoarea pielii şi protecţia ei împotriva soarelui. Petele pigmentare sunt rezultatul dereglărilor în procesul de producţie a melaninei si pot apărea si sub influenţa factorilor de reglare a funcţionării celulelor epidermice.

Cea mai bună perioadă de eliminare a petelor pigmentare este toamna. Se recomandă folosirea unui tratament complex de albire de zi şi de noapte. Crema de zi, în afară de efectul de albire, trebuie să protejeze pielea împotriva razelor solare, iar crema de noapte trebuie să aibă şi efect de exfoliere pentru a accelera regenerarea straturilor externe depigmentate ale epidermului şi pentru a asigura penetrarea mai adâncă a substanţelor de albire.

Un tratamnet eficient a fost dezvoltat la centrul de cercetari Dr Irena Eris prin gama Pharmaceris W, produse testate dermatologic si fara continut de factori alergenici:

Cremă cu triplă acţiune pentru albirea tenului. Complexul triactiv de albire - are acţiune de albire şi iluminare a pielii, reduce petele pigmentare, blochează sinteza melaninei.

Filtrele UVA şi UVB - protejează împotriva acţiunii negative a razelor solare şi măresc eficacitatea albirii.

Alantoina continuta netezeşte, calmează, hidratează şi înmoaie pielea.

Vitamina C are acţiune de iluminare, stimulează sinteza de colagen si combate radicalii liberi.

Vitamina E are acţiune puternică anti radicali liberi si previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Crema este recomandată pentru îngrijirea pielii depigmentate şi cu pigmentare neregulată.

Capacitate: 30 ml Preţ: 44,80 RON

Cremă de noapte cu efect intens de albire

Complexul triactiv de albire - are acţiune de albire şi iluminare a pielii, reduce petele pigmentare, blochează sinteza melaninei.

Papaina accelerează exfolierea straturilor externe ale epidermului. Mai contine si alantoina, vitamina C , vitamnia E

Capacitate: 30 ml Preţ: 58,50 RON

Cremele de albire Pharmaceris W pot fi folosite nu numai pentru petele pigmentare de pe faţă, dar şi pentru acelea din zona decolteului, spatelui, palmelor şi în alte zone depigmentate.

Aplicaţi crema zilnic pe zonele depigmentate. Rezultatul trebuie să fie vizibil după 4 săptămâni de folosire. În timpul folosirii cremei şi timp de 10 săptămâni după tratament se recomandă evitarea expunerii prelungite la soare.

Citeste mai multe despre Pharmaceris şi gama Pharmaceris W pe: www.pharmaceris.roRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg