Cuplul perfect! Starurile din ”Game of Thrones”, apariție elegantă pe covorul roșu!

Sunt extrem de discreți cu aparițiile lor publice, așa că ne bucurăm de orice ocazie în care-i vedem împreună, în public. De data aceasta, Premiile Olivier, organizate în Londra, duminica trecută, au fost cele care i-au scos la lumină pe cei doi actori din ”Game of Thrones”.

Au strălucit pe covorul roșu!

Kit Harington și Rose Leslie, cuplu și-n film, dar și-n realitate, au strălucit pe covorul roșu al Premiilor Olivier, eveniment la care au participat duminică. Zâmbitori și extrem de afectuoși unul cu altul, cei doi actori au pozat pe covorul roșu al evenimentului.

Rose a fost cea care a strălucit, de data aceasta, mai mult, optând pentru o rochie Christian Dior, roșie, care i-a pus în evidență silueta silfidă. Și-a accesorizat ținuta cu bijuterii discrete, și un make-up minimalist, iar rezultatul a fost unul uluitor. Actrița de 30 de ani a avut o apariție ravisantă la acest eveniment!

Kit și Rose au luat parte la Premiile Olivier, organizate duminică, în Londra

Desigur, și Kit a fost extrem de elegant și de chipeș, optând pentru un costum elegant, negru, demonstrând că o alegere clasică este întodeauna o alegere ”safe” în materie de apariții pe covorul roșu.

Formează un cuplu din 2012

Cei doi, care au o relație încă din 2012, s-au cunoscut și îndrăgostit pe platourile de filmare ale serialului „Game of Thrones”.

Jon Snow și Ygritte

foto: getty

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA