Cuplurile noi ale toamnei. Iată ce vedete s-au îndrăgostit şi au relaţii în această perioadă

17 octombrie, 2020
3 katie holmes iubit jpg jpeg

Săgeţile lui Cupidon au atins câteva vedete de la Hollywood, iar paparazzii au surprins noile cupluri ale momentului în plin exerciţiu amoros.

Fosta soţie a lui Tom Cruise se comportă ca o adolescentă îndrăgostită pe străzile din New York, unde a fost fotografiată în ipostaze incendiare alături de noul ei toyboy. Katie (41) e(ra) fata cuminte de la Hollywood. Ea a făcut totul după reguli. A respectat pretenţiile impuse de partenerii ei de viaţă fără să răbufnească vreodată prin presă sau pe social media. Tom Cruise (58), fostul ei soţ, i-a pretins, de pildă, să se convertească la scientologie înainte de nuntă, iar ea, să trăiţi, a făcut cum a ordonat şeful! Tot tatăl unicului ei copil, Suri (14), i-a cerut să nu se etaleze public cu vreun iubit timp de cinci ani după divorţ şi nici că a văzut-o cineva la braţul vreunui bărbat mult amar de vreme.

Iar Jamie Foxx (52), fostul ei partener de viaţă, a ţinut atât de mult la discreţie, încât nu a confirmat niciodată idila cu ea în niciunul dintre cei şase ani petrecuţi împreună. Iar ea, din nou, n-a avut nimic de obiectat. Dar, după ce şi-a încheiat toate socotelile cu bărbaţii faimoşi şi complicaţi din viaţa ei, răsuflă şi ea acum uşurată şi dă frâu liber sentimentelor... în plină stradă. Vedeta serialului Dawson’s Creek a fost fotografiată, pe 6 septembrie, sărutându-se pătimaş cu un bărbat arătos, la o terasă din Manhattan, fără să-i pese de privirile celor din jur sau de aparatele foto ale paparazzilor care n-au ratat asemenea moment unic. Da, Katie Holmes are un iubit nou şi e tare încântată de asta! Individul nu e vreo celebritate, dar nici cineva complet necunoscut la Hollywood. Emilio Vitolo Jr., pe numele lui, are 33 de ani şi e un chef care se bucură de anturaj select, avându-i clienţi pe Rihanna şi Bradley Cooper în restaurantul lui din Soho, dar şi prieteni VIP ca fraţii Jonas şi Sophie Turner. Mai important decât pastele minunate pe care le face e că noul bărbat din viaţa actriţei are şi el ambiţii actoriceşti. A apărut deja în show-urile Royal Pains şi Inside Amy Schumer şi se pregăteşte să le dea replica unor consacraţi ai marelui ecran ca Ewan McGregor şi Val Kilmer, în filmul The Birthday Cake. Ce-i drept, viaţa privată a lui Emilio ridică mici semne de întrebare, dar n-avem de ce să ne facem griji atât timp cât Holmes a ieşit nevătămată din căsnicia cu dificilul Tom Cruise şi, apoi, din idila cu infidelul Jamie Foxx. Acum Katie stă fericită în poala arătosului Vitolo, flirtează ca o adolescentă inamorată şi-l sărută fără reţineri pe chef-ul cu opt ani mai tânăr decât ea. Nici că-i pasă de ce zice lumea sau de avertismentele care au venit, totuşi, la pachet cu trecutul amoros al iubitului ei. Emilio de-abia a rupt logodna cu designerul Rachel Emmons, o tânără superbă, care are conturile de social media pline ochi cu poze cu el. Ultima postare împreună e de-acum o lună, iar declaraţiile siropoase pe care i le-a făcut ea lui în trecutul deloc îndepărtat ne dau puţin de gândit: „De-abia aştept să devin soţia ta!“ Ce s-a întâmplat între ei, cine a fost de vină pentru ruperea logodnei lor? Şi, mai ales, cât riscă Holmes în relaţia cu bucătarul cu aere – şi fizic! – de superstar hollywoodian? Dar mai bine s-o lăsăm pe actriţă să-şi devoreze liniştită... pastele gătite de chef-ul cel sexy, ce credeaţi? Doar merită şi ea o porţie dublă de fericire, nu?

Alte două cupluri noi ne-au luat cu totul prin surprindere. Nu ne-am fi gândit niciodată că Sophia Richie, care până nu demult era îndrăgostită până peste cap de „Kardashianul“ Scott Disick, s-ar potrivi cu... Jaden Smith (foto sus). Da, chiar fiul de 22 de ani al lui Will Smith. Cei doi au fost fotografiaţi ţinându-se de mână pe o plajă din Los Angeles. „Vara aceasta, Sophia s-a distrat cu prietenii şi nu a dat semne că vrea să fie în cuplu. Dar cu Jaden se comportă diferit. A petrecut ore întregi flirtând cu el în Malibu“, a declarat un apropiat despre perechea care a fost văzută luând cina la restaurantul Nobu.

Dacă despre ei şansele de a deveni un cuplu serios sunt incerte, în schimb, următoarea pereche este una care ilustrează basmul modern. Fiindcă realitatea este aşa cum nu şi-ar fi imaginat vreodată Vanessa Valladares, ospătăriţa de 25 de ani care lucra într-o cafenea din Byron Bay în iulie, atunci când l-a întâlnit pe Zac Efron (foto stânga). Lucrurile au decurs cât se poate de simplu: actorul de 32 de ani a intrat în cafenea şi a cerut o cafea, dar şi numărul de telefon al ospătăriţei. La acel moment, cei doi au fost fotografiaţi stând de vorbă în afara cafenelei, când Vanessa i-a dat numărul. A fost de-ajuns ca de acolo lucrurile să se lege firesc şi bine. Între timp, Vanessa şi-a dat demisia de la cafenea şi s-a mutat cu starul care a adunat deja o avere de vreo 25 de milioane de dolari. Iar dacă până acum Zac stătea în chirie, acum e interesat să cumpere o proprietate chiar în Byron Bay, unde a cunoscut-o pe Vanessa.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

prajituri jpg
Cinci direcții inovative în domeniul resurselor umane jpg
Iată 3 cadouri pe care soția ta le ar aprecia și la care nu te ai fi gândit niciodată! jpg
Cum ar trebui sa amenajezi camera copilului jpg
Milano design week 3 jpg
cum să ai o siluetă de vis jpeg
Kingdom of Judas jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg
FotoJetCeline jpg
5 sfaturi esențiale pentru întreținerea adecvată a frigiderului jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
+ plita cu inductie jpg
Vrei să ai o alimentație corectă jpg
okmagazine ro (1) jpg
Cărți de tarot, Pixabay (2) jpg
Echipa Nationala de fotbal feminin jpeg
Afis Big Little Festival jpg
Top 3 obiecte pe care le vei gasi în casa unui iubitor de vinuri jpg